Avoauto -autonvuokraus Launceston
10
00
10
00
Avoauto -autonvuokraus Launceston

Avoauto -autonvuokraus Launceston

Paras vuokra-auto Launceston, Australia. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Avoauto-autovuokraus kohteessa Launceston

EAST COAST kohteessa Launceston
EAST COAST
EAST COAST
9.2
/10
Erinomainen
9.3
/10
Rahalle vastinetta
9.3
/10
Puhtaus
9.4
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.7
/10
Auton hakeminen
9.5
/10
Auton jättäminen
Perustuu 5000+ asiakasarvosteluun

Launceston autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Avoauto -luokan autot ovat suosittuja kohteen Launceston asiakkaille. Halvin Avoauto -luokan auto on Mercedes E Class Convertible Europcar -vuokraamolta kohteessa Launceston. Sen hinta on alkaen 104,67 $/päivä.

  East-Coast -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Launceston keskimääräisellä arvosanalla 9.2/10, joka perustuu 5000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo East-Coast on Hyundai i20 Pienikokoinen -luokasta 14,66 $/päivä.

  Australia:n suosituimman vuokrausluokan, Katumaasturi -luokan, halvin auto East-Coast -vuokraamoilta kohteessa Launceston on Mitsubishi Outlander, hinnalla 59,11 $/päivä

  Katumaasturi -luokassa suosituin malli on Mitsubishi Outlander. Sen hinta on alkaen 59,11 $/päivä East-Coast -vuokraamolta, jonka arvostelu on 9.2/10, 5000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Launceston on Hyundai i20 East-Coast -vuokraamolta. Sen hinta on vain 14,66 $/päivä. East-Coast -vuokraamon arvosteli 5000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 9.2/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Avoauto-autovuokraushinnat kohteessa Launceston Keskusta

Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Avoauto
Avoauto
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Europcar
Europcar
alkaen 19 $ alkaen 29 $ alkaen 98 $ alkaen 105 $ alkaen 55 $ alkaen 22 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 24 $ alkaen 33 $ alkaen 68 $ alkaen 28 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 21 $ alkaen 30 $ alkaen 66 $ alkaen 41 $
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 23 $ alkaen 30 $ alkaen 55 $ alkaen 28 $

Avoauto-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Launceston

Avoauto-autovuokraus lentokentiltä

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Launceston

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Miksi vuokrata auto sivustolta CARNGO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Launceston. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Avoauto