AVIS Launceston Lentoasema Tasmania
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

AVIS Launceston Lentoasema Tasmania

Paras vuokra-auto Launceston Lentoasema Tasmania (LST), Australia. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

AVIS Launceston Lentoasema Tasmania

AVIS-autovuokraus kohteessa Launceston Lentoasema Tasmania

AVIS kohteessa Launceston Lentoasema Tasmania
AVIS
AVIS
8.1
/10
Erinomainen
7.6
/10
Rahalle vastinetta
7.5
/10
Puhtaus
8.3
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7.6
/10
Auton hakeminen
9.3
/10
Auton jättäminen
Perustuu 2000+ asiakasarvosteluun

Launceston Lentoasema Tasmania autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  AVIS Car Rental -autovuokraamoita kohteessa Launceston Lentoasema Tasmania arvosteli 2000+ asiakasta arvosanalla 8.1/10. Halvin auto AVIS Car Rental -vuokraamolta kohteessa Launceston Lentoasema Tasmania oli Kia Rio Säästö -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 22,23 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Katumaasturi -luokasta Australiassa. Halvin Katumaasturi -luokan auto AVIS Car Rental -vuokraamolta kohteesta Launceston Lentoasema Tasmania on Toyota Kluger hintaan 27,81 $ päivässä.

  East-Coast -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Launceston Lentoasema Tasmania keskimääräisellä arvosanalla 9.2/10, joka perustuu 5000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo East-Coast on Hyundai i20 Pienikokoinen -luokasta 14,66 $/päivä.

  Australia:n suosituimman vuokrausluokan, Katumaasturi -luokan, halvin auto East-Coast -vuokraamoilta kohteessa Launceston Lentoasema Tasmania on Mitsubishi Outlander, hinnalla 59,11 $/päivä

  Halvin Katumaasturi -luokan auto Europcar -vuorkaamolta (8.2/10 arvosana 5000+ asiakkaalta). Auto on Mitsubishi ASX, hintaan 42,70 $/päivä.

  Katumaasturi -luokassa suosituin malli on Mitsubishi Outlander. Sen hinta on alkaen 59,11 $/päivä East-Coast -vuokraamolta, jonka arvostelu on 9.2/10, 5000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Launceston Lentoasema Tasmania on Hyundai i20 East-Coast -vuokraamolta. Sen hinta on vain 14,66 $/päivä. East-Coast -vuokraamon arvosteli 5000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 9.2/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa AVIS -autoista kohteessa Launceston Lentoasema Tasmania

AVIS
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: AVIS Car Rental
Osoite: Airport Entrance, Launceston, 7250, TAS, Tasmania
Puhelinnumero: (61) 03 6391 0522
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 8.1/10, mikä on Erinomainen

AVIS-autovuokraushinnat kohteessa Launceston Lentoasema Tasmania

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Avoauto
Avoauto
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 22 $ alkaen 24 $ alkaen 86 $ alkaen 28 $
Red-Spot
Red-Spot
alkaen 22 $ alkaen 25 $ alkaen 29 $
Bargain-Car-Rentals
Bargain-Car-Rentals
alkaen 17 $ alkaen 30 $ alkaen 66 $ alkaen 35 $
Europcar
Europcar
alkaen 63 $ alkaen 50 $ alkaen 160 $ alkaen 139 $ alkaen 131 $ alkaen 43 $
East-Coast
East-Coast
alkaen 20 $ alkaen 46 $ alkaen 55 $ alkaen 59 $
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 83 $ alkaen 121 $ alkaen 71 $ alkaen 92 $
Alamo
Alamo
alkaen 40 $ alkaen 32 $ alkaen 136 $ alkaen 61 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 22 $ alkaen 57 $ alkaen 85 $ alkaen 32 $
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
alkaen 82 $ alkaen 22 $ alkaen 113 $ alkaen 183 $ alkaen 119 $
Enterprise
Enterprise
alkaen 43 $ alkaen 43 $ alkaen 30 $ alkaen 112 $ alkaen 61 $
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
alkaen 52 $ alkaen 38 $ alkaen 54 $
National
National
alkaen 53 $ alkaen 66 $ alkaen 138 $ alkaen 71 $
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
alkaen 33 $ alkaen 209 $ alkaen 45 $

Miksi vuokrata auto sivustolta CARNGO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Launceston Lentoasema Tasmania. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä AVIS