BUDGET Broome Lentoasema
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

BUDGET Broome Lentoasema

Paras vuokra-auto Broome Lentoasema (BME), Australia. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

BUDGET Broome Lentoasema

BUDGET-autovuokraus kohteessa Broome Lentoasema

BUDGET kohteessa Broome Lentoasema
BUDGET
BUDGET
8.3
/10
Erinomainen
8
/10
Rahalle vastinetta
8.5
/10
Puhtaus
8.2
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.2
/10
Auton hakeminen
8.7
/10
Auton jättäminen
Perustuu 2000+ asiakasarvosteluun

Broome Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Budget Car Rental -autovuokraamoita kohteessa Broome Lentoasema arvosteli 2000+ asiakasta arvosanalla 8.3/10. Halvin auto Budget Car Rental -vuokraamolta kohteessa Broome Lentoasema oli Hyundai i20 Pienikokoinen -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 44,52 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Pienikokoinen -luokasta kohteessa Broome Lentoasema ja Katumaasturi -luokasta Australiassa. Halvin Pienikokoinen -luokan auto Budget Car Rental -vuokraamolta kohteesta Broome Lentoasema on Hyundai i20 hintaan 44,52 $ päivässä. Halvin Katumaasturi -luokan auto Budget Car Rental -vuokraamolta kohteesta Broome Lentoasema on Nissan X-Trail hintaan 75,02 $ päivässä.

  Europcar -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Broome Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.6/10, joka perustuu 5000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Europcar on Nissan Micra Säästö -luokasta 22,54 $/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Broome Lentoasemassa on Pienikokoinen , jonka hinta Europcar -vuokraamoilta maksaa alkaen 23,17 $ päivä Hyundai i20lla.

  Australia:n suosituimman vuokrausluokan, Katumaasturi -luokan, halvin auto Europcar -vuokraamoilta kohteessa Broome Lentoasema on Mitsubishi ASX, hinnalla 38,89 $/päivä

  Halvin vuokra-auto kohteessa Broome Lentoasema on Nissan Micra Europcar -vuokraamolta. Sen hinta on vain 22,54 $/päivä. Europcar -vuokraamon arvosteli 5000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.6/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa BUDGET -autoista kohteessa Broome Lentoasema

BUDGET
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Budget Car Rental
Osoite: Broome Airport - Carpark, Broome Wa, 6725, XX
Puhelinnumero: 08 9193 5355
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.
Luokitus: 8.3/10, mikä on Erinomainen

BUDGET-autovuokraushinnat kohteessa Broome Lentoasema

Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 71 $ alkaen 75 $
Europcar
Europcar
alkaen 23 $ alkaen 40 $ alkaen 39 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 54 $ alkaen 44 $ alkaen 71 $ alkaen 47 $
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 44 $ alkaen 60 $
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
alkaen 73 $ alkaen 73 $
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
alkaen 35 $ alkaen 50 $

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Broome Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Miksi vuokrata auto sivustolta CARNGO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Broome Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä BUDGET