HERTZ Ballina Lentoasema
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

HERTZ Ballina Lentoasema

Paras vuokra-auto Ballina Lentoasema (BNK), Australia. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

HERTZ Ballina Lentoasema

HERTZ-autovuokraus kohteessa Ballina Lentoasema

HERTZ kohteessa Ballina Lentoasema
HERTZ
HERTZ
7.5
/10
Todella hyvä
6.9
/10
Rahalle vastinetta
8.1
/10
Puhtaus
7.5
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7.1
/10
Auton hakeminen
7.8
/10
Auton jättäminen
Perustuu 2000+ asiakasarvosteluun

Ballina Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Hertz Car Hire -autovuokraamoita kohteessa Ballina Lentoasema arvosteli 2000+ asiakasta arvosanalla 7.5/10. Halvin auto Hertz Car Hire -vuokraamolta kohteessa Ballina Lentoasema oli Suzuki Swift Säästö -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 38,80 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Katumaasturi -luokasta Australiassa. Halvin Katumaasturi -luokan auto Hertz Car Hire -vuokraamolta kohteesta Ballina Lentoasema on Nissan Qashqai hintaan 51,74 $ päivässä.

  Budget Car Rental -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Ballina Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.4/10, joka perustuu 2000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Budget Car Rental on Nissan Micra Säästö -luokasta 27,45 $/päivä.

  Australia:n suosituimman vuokrausluokan, Katumaasturi -luokan, halvin auto Budget Car Rental -vuokraamoilta kohteessa Ballina Lentoasema on Mitsubishi ASX, hinnalla 43,73 $/päivä

  Halvin Mini -luokan auto kohteessa Ballina Lentoasema Thrifty Car Rental -vuokraamoilta (8.1/10 arvosana 1000+ asiakkaalta), ja edullisin auto ryhmässään vuokraamolta on Mitsubishi Mirage hintaan 40,34 $/päivä.

  Halvin Katumaasturi -luokan auto samalta vuokraamolta: Thrifty Car Rental Auto on Mitsubishi Outlander, hintaan 56,63 $/päivä.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Ballina Lentoasema on Nissan Micra Budget Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 27,45 $/päivä. Budget Car Rental -vuokraamon arvosteli 2000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.4/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa HERTZ -autoista kohteessa Ballina Lentoasema

HERTZ
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Hertz Car Hire
Osoite: Southern Cross Drive, Ballina Nsw (2), 2478, NS
Puhelinnumero: 0266862143
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 7.5/10, mikä on Todella hyvä

HERTZ-autovuokraushinnat kohteessa Ballina Lentoasema

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 39 $ alkaen 50 $ alkaen 52 $
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
alkaen 40 $ alkaen 39 $ alkaen 49 $ alkaen 112 $ alkaen 57 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 27 $ alkaen 35 $ alkaen 44 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 35 $ alkaen 53 $ alkaen 80 $ alkaen 51 $
Europcar
Europcar
alkaen 37 $ alkaen 51 $ alkaen 48 $
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
alkaen 46 $ alkaen 66 $

Miksi vuokrata auto sivustolta CARNGO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Ballina Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä HERTZ