AVIS Albury Lentoasema
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

AVIS Albury Lentoasema

Paras vuokra-auto Albury Lentoasema (ABX), Australia. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

AVIS Albury Lentoasema

AVIS-autovuokraus kohteessa Albury Lentoasema

AVIS kohteessa Albury Lentoasema
AVIS
AVIS
8.1
/10
Erinomainen
7.8
/10
Rahalle vastinetta
8.2
/10
Puhtaus
8.2
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8
/10
Auton hakeminen
8.4
/10
Auton jättäminen
Perustuu 2000+ asiakasarvosteluun

Albury Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  AVIS Car Rental -autovuokraamoita kohteessa Albury Lentoasema arvosteli 2000+ asiakasta arvosanalla 8.1/10. Halvin auto AVIS Car Rental -vuokraamolta kohteessa Albury Lentoasema oli Nissan Micra Säästö -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 38,29 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Katumaasturi -luokasta Australiassa. Halvin Katumaasturi -luokan auto AVIS Car Rental -vuokraamolta kohteesta Albury Lentoasema on Mitsubishi ASX hintaan 52,47 $ päivässä.

  Budget Car Rental -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Albury Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.4/10, joka perustuu 2000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Budget Car Rental on Nissan Micra Säästö -luokasta 28,02 $/päivä.

  Australia:n suosituimman vuokrausluokan, Katumaasturi -luokan, halvin auto Budget Car Rental -vuokraamoilta kohteessa Albury Lentoasema on Mitsubishi ASX, hinnalla 51,57 $/päivä

  Halvin vuokra-auto kohteessa Albury Lentoasema on Nissan Micra Budget Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 28,02 $/päivä. Budget Car Rental -vuokraamon arvosteli 2000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.4/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa AVIS -autoista kohteessa Albury Lentoasema

AVIS
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: AVIS Car Rental
Osoite: Terminal Building, Albury, 2640, NS, NSW
Puhelinnumero: (61) 02 6021 5399
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 8.1/10, mikä on Erinomainen

AVIS-autovuokraushinnat kohteessa Albury Lentoasema

Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 38 $ alkaen 55 $ alkaen 81 $ alkaen 52 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 28 $ alkaen 35 $ alkaen 81 $ alkaen 52 $

Miksi vuokrata auto sivustolta CARNGO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Albury Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä AVIS