Onder 25 Auto Huren Luchthaven Cairns Binnenlandse Terminal
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

Onder 25 Auto Huren Luchthaven Cairns Binnenlandse Terminal

Beste huurauto's in Luchthaven Cairns Binnenlandse Terminal (CNS), Australië. Geen verborgen kosten. Gratis afzegging

Onder 25 auto huren in Luchthaven Cairns Binnenlandse Terminal

RED SPOT in Luchthaven Cairns Binnenlandse Terminal
RED SPOT
RED SPOT
9.4
/10
uitstekend
9.4
/10
Al met al waar voor uw geld
9.4
/10
Reinheid
9.3
/10
Service bij de auto huren balie
9.4
/10
Autohuur ophaalproces
9.2
/10
Afleverprocess van de huurauto's
Gebaseerd op 2000 + klantrecensies

Luchthaven Cairns Binnenlandse Terminal autohuur tips

Normaal gesproken is het zoeken van een autoverhuurbedrijf erg makkelijk met de volgende voorwaarde:

 • Beslis wat je precies nodig hebt.

  Red-Spot is het autoverhuurbedrijf met de hoogste klantenbeoordeling in Luchthaven Cairns Binnenlandse Terminal, met een gemiddelde score van 9.4/10, op basis van meer dan 2000+ klantenbeoordelingen. Het goedkoopste voertuig van Red-Spot is de Mitsubishi Mirage of Mini autohuur voor US$ 30,51 per dag.

  De populairste autohuurklasse in Luchthaven Cairns Binnenlandse Terminal is de Compact bij Red-Spot. De prijs van deze autoverhuurklasse begint vanaf US$ 33,16 per dag voor een Hyundai i20.

  Wat betreft de meest populaire autoverhuurgroep in de Australië, waarvan SUV, de goedkoopste auto van Red-Spot in Luchthaven Cairns Binnenlandse Terminal Mitsubishi Outlander is, US$ 45,64 per dag kost.

  De goedkoopste Compact auto in Luchthaven Cairns Binnenlandse Terminal geleverd door Budget Car Rental (beoordeeld op 8.7/10 door 2000+ klanten), en de meest betaalbare auto gezien in het assortiment van de verhuurder is een Hyundai i20 met prijzen vanaf US$ 50,86 per dag.

  De goedkoopste auto van SUV wordt gepresenteerd door dezelfde leverancier: Budget Car Rental. De auto is een Nissan X-Trail, geprijsd op US$ 58,10 per dag.

  Wat betreft de meest populaire verhuurder in de Australië, met de naam East-Coast (gemiddelde score van 7.6/10 beoordeeld door 5000+ klanten). De goedkoopste Compact auto in Luchthaven Cairns Binnenlandse Terminal is een Hyundai i20, met prijzen vanaf US$ 17,54 per dag.

  Onder de SUV, is het populairste model de Mitsubishi Pajero. De prijs begint vanaf US$ 56,69 per dag bij East-Coast, met een gemiddelde score van 7.6/10, op basis van meer dan 5000+ klantbeoordelingen.

  De goedkoopste huurwagen in Luchthaven Cairns Binnenlandse Terminal is Hyundai i20 van East-Coast. De prijs is slechts US$ 17,54 per dag. East-Coast werd beoordeeld door meer dan 5000+ klanten met een gemiddelde score van 7.6/10.

 • Selecteer de datum en tijd voor ophalen en afleveren op de juiste manier.

  Als u wat geld wilt besparen, selecteert u dezelfde ophaal- en terugkomsttijd. Autohuurbedrijven nemen geld voor een volledige huurdag, dus als je 25 uur een auto neemt, betaal je 48 uur (twee volle dagen) huur, en 74 uur voor 96 uur (vier volle dagen) verhuur.

 • Wanneer u een auto kiest, moet u bepalen hoeveel passagiers samen met u reizen en hoeveel bagage in de auto wordt geplaatst. Merk op dat het aantal koffers dat voor elke auto is gespecificeerd, voorwaardelijk is aangegeven. Eén koffer verwijst meestal naar een handtas voor standaard handbagage. Als u een auto huurt voor meer dan 5 passagiers, is het vaak goedkoper en handiger om twee auto's van de standaard autohuurklasse te huren in plaats van één meerzitter.
 • Als u reist met kinderen, vergeet dan niet om een ​​kinderzitje voor uw kind te boeken. Hoewel een kinderzitje een aanzienlijk bedrag kan kosten , de boetes voor het niet hebben van één kan meer kosten dan de kosten van een kinderzitje huren. Houd er ook rekening mee dat u met een gewone vliegticket meestal gratis een kinderzitje kunt meenemen (neem contact op met uw luchtvaartmaatschappij voor nauwkeurigere informatie). Bovendien kunt u na aankomst altijd uw eigen kinderzitje kopen in de dichtstbijzijnde supermarkt
 • Als u met een veerboot of over een landsgrens gaat met uw huurauto, lees dan aandachtig de huurvoorwaarden van verschillende verhuurders. Het is mogelijk dat een autoverhuurbedrijf het overgaan van de grens toestaat en een ander bedrijf het gebruik van een veerboottransport voor uw huurauto toestaat. Als u bovendien van plan bent om tickets voor een veerboot te kopen, dient u het autoverhuurbedrijf hierover vooraf te informeren, waarna zij u het nummer van de auto kunnen vertellen die u te huur krijgt.
 • Let altijd op het brandstofbeleid. Het is niet altijd voordelig om uw huurauto met een volledige tank op te halen en met een lege tank te retourneren. Haast u niet om een volle tank brandstof bij een autoverhuurbedrijf op een klein eiland te kopen of als u een auto voor een paar dagen huurt. Het kan zo zijn dat u niet al die gekochte brandstof kunt gebruiken
 • Overweeg verschillende pick-uptypen. Het handigste ophaaltype is Meet & Greet. Door een autohuur met een dergelijke optie te kiezen, hoeft u niet in de rij te staan ​​of met uw koffers mee te gaan naar een shuttlebus om naar uw autoverhuurlocatie te gaan. In plaats daarvan wordt u bij de uitgang van uw terminal ontmoet met een bord met uw naam of de naam van het autoverhuurbedrijf en uw auto wacht op de parkeerplaats. Bovendien zijn autoverhuurbedrijven met de Meet & Greet-optie meestal goedkoper dan autoverhuur bij de bedrijven met een huurbalie op de luchthaven, omdat ze niet de luchthavenkosten in de huurprijs omvatten.
 • Verwaarloos nooit de extra kosten. In de meeste gevallen moet u een aanbetaling achterlaten op het moment van verhuur (zie onze veelgestelde vragen over extra kosten en Excess Fee Reduction, maar u kunt meestal deze aanbetaling verzekeren of de Excess Fee Reduction kopen. Let altijd op het bedrag van deze aanbetaling, het is mogelijk dat de huurprijs laag is, maar de Excess-vergoeding is erg hoog of omgekeerd. Je moet altijd het totale bedrag in aanmerking nemen, en niet alleen de huurprijs van de auto.
 • U moet altijd het juiste verblijfsland opgeven omdat dit kan resulteren in de prijs van de huur of zelfs in het weigeren van autoverhuur. Meestal voor stuurprogramma's met Amerikaans staatsburgerschap bevatten de vermelde prijzen geen CDW en TP. Als u niet uit de VS komt en een dergelijke huur koopt, bent u misschien erg onaangenaam verrast door de vereiste van de manager om een ​​verzekering te kopen, aangezien een autoverhuurverzekering verplicht is.

Onder 25 auto huren prijzen in Luchthaven Cairns Binnenlandse Terminal

Mini
Mini
Economy
Economy
Volledige grootte
Volledige grootte
Luxe
Luxe
Busje
Busje
SUV
SUV
Red-Spot
Red-Spot
vanaf US$ 31 vanaf US$ 33 vanaf US$ 39 vanaf US$ 88 vanaf US$ 46
East-Coast
East-Coast
vanaf US$ 20 vanaf US$ 36 vanaf US$ 84 vanaf US$ 57
Europcar
Europcar
vanaf US$ 42 vanaf US$ 54 vanaf US$ 75 vanaf US$ 81 vanaf US$ 52
Sixt
Sixt
vanaf US$ 27 vanaf US$ 39 vanaf US$ 76
Alamo
Alamo
vanaf US$ 32 vanaf US$ 42 vanaf US$ 82 vanaf US$ 44
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
vanaf US$ 41 vanaf US$ 54 vanaf US$ 87 vanaf US$ 52
Budget Car Rental
Budget Car Rental
vanaf US$ 40 vanaf US$ 53 vanaf US$ 86 vanaf US$ 58
Enterprise
Enterprise
vanaf US$ 38 vanaf US$ 38 vanaf US$ 42 vanaf US$ 85 vanaf US$ 51
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
vanaf US$ 41 vanaf US$ 58 vanaf US$ 87 vanaf US$ 56
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
vanaf US$ 41 vanaf US$ 56 vanaf US$ 87 vanaf US$ 56
National
National
vanaf US$ 43 vanaf US$ 48 vanaf US$ 101 vanaf US$ 52
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
vanaf US$ 40 vanaf US$ 78 vanaf US$ 51

Waarom een ​​auto huren met CARNGO

 • Snel en eenvoudig vergelijken van huurauto's
 • Beste auto huren prijzen
 • Geen verborgen kosten met debet, creditcard en contant
 • Gratis annulering of wijziging
 • 24/7 klantenservice
 • Betaalbare volledige huurauto verzekering
 • Pechhulp
 • Goedkope autohuuraanbiedingen bij mij in de buurt in de app

Beoordelingen

10%
5%
15%

Bespaar tijd, bespaar geld!

Aanbiedingen van alle auto huren aanbieders bij Luchthaven Cairns Binnenlandse Terminal. Krijg goedkope prijzen voor auto huren van Onder 25