SURPRICE Trabzon Belföldi Terminál Repülőtér
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

SURPRICE Trabzon Belföldi Terminál Repülőtér

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Trabzon Belföldi Terminál Repülőtér (TZX), Törökország. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

SURPRICE Trabzon Belföldi Terminál Repülőtér

SURPRICE autókölcsönzés itt: Trabzon Belföldi Terminál Repülőtér

SURPRICE in Trabzon Belföldi Terminál Repülőtér
SURPRICE
SURPRICE
4.1
/10
Gyenge
4.5
/10
Teljes ár-érték arány
4.6
/10
Tisztaság
2.8
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
3
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
5.7
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
10+ felhasználó véleménye alapján

Trabzon Belföldi Terminál Repülőtér autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Trabzon Belföldi Terminál Repülőtér-i Surprice autókölcsönzőt 10+ ügyfelünk értékelte 4.1/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Trabzon Belföldi Terminál Repülőtér-i Surprice autókölcsönzőnél a Peugeot 301 of Normál osztály. Az ára mindössze 34,00 USD naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Törökország általában Gazdaságos kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó az Surprice-tól in Trabzon Belföldi Terminál Repülőtér a Hyundai i20 34,03 USD-ért naponta.

  Az Enterprise egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Trabzon Belföldi Terminál Repülőtér, amelynek átlaga 9.8/10, 250+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Enterprise-tól a Hyundai i10 az Mini kategóriából, amely 32,80 USD / nap.

  Az Törökország-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az Enterprise Trabzon Belföldi Terminál Repülőtér-ban kezdő áraival a Hyundai i20 már 34,93 USD-tól elérhető.

  A legolcsóbb Gazdaságos car kategóriájú autó AVIS Car Rental-tól van ( 7.9/10-en 250+-re értékelték), Amely nem más mint a Volkswagen Polo, melynek ára 29,97 USD /nap.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Citroen C3. Az ára napi 36,41 USD -tól kezdődik az Circular Car Hire-tól, melynek átlag értékelése 5.2/10, 1000+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Trabzon Belföldi Terminál Repülőtér-ban a Volkswagen Polo az AVIS Car Rental-tól. Az ára csak napi 29,97 USD. Az AVIS Car Rental-t 250+ ügyfél értékelte, átlagosan 7.9/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: SURPRICE itt: Trabzon Belföldi Terminál Repülőtér

SURPRICE
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Surprice
Cím: PELITLI MAHALLESI VATAN CADDESI NO:7/A TRABZON, Trabzon
Telefon: 00902424631023/00905302247575
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Meet and Greet — Az autókölcsönző cég képviselője várni fogja Önt a repülőtéren, és elviszi az autó átvételi helyére.
Értékelés: 4.1/10, amely Gyenge

SURPRICE autókölcsönzési helyek itt: Trabzon Belföldi Terminál Repülőtér

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Surprice
Surprice
34 USD-tól/től 67 USD-tól/től 42 USD-tól/től
Enterprise
Enterprise
33 USD-tól/től 35 USD-tól/től 70 USD-tól/től 78 USD-tól/től 46 USD-tól/től 57 USD-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
30 USD-tól/től 99 USD-tól/től 53 USD-tól/től 58 USD-tól/től
Alamo
Alamo
37 USD-tól/től 84 USD-tól/től 45 USD-tól/től 53 USD-tól/től
Circular Car Hire
Circular Car Hire
35 USD-tól/től 36 USD-tól/től 51 USD-tól/től 54 USD-tól/től

Miért itt béreljen autót CARNGO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Trabzon Belföldi Terminál Repülőtér. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: SURPRICE