EDEL & STARK Lugano Repülőtér
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

EDEL & STARK Lugano Repülőtér

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Lugano Repülőtér (LUG), Svájc. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

EDEL & STARK Lugano Repülőtér

EDEL & STARK autókölcsönzés itt: Lugano Repülőtér

Lugano Repülőtér autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Lugano Repülőtér-i Edel-Stark autókölcsönzőt + ügyfelünk értékelte 0/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Lugano Repülőtér-i Edel-Stark autókölcsönzőnél a Porsche Boxster Convertible of Luxus osztály. Az ára mindössze 378,48 USD naponta.

  Az Europcar egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Lugano Repülőtér, amelynek átlaga 8/10, 500+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Europcar-tól a Seat Ibiza az Gazdaságos kategóriából, amely 43,79 USD / nap.

  Az Svájc-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Ferdehátú, az Europcar Lugano Repülőtér-ban kezdő áraival a Volkswagen Golf már 89,71 USD-tól elérhető.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Lugano Repülőtér-ban a Seat Ibiza az Europcar-tól. Az ára csak napi 43,79 USD. Az Europcar-t 500+ ügyfél értékelte, átlagosan 8/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: EDEL & STARK itt: Lugano Repülőtér

EDEL & STARK
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Edel-Stark
Cím: Lugano Airport, Delivery and Collection, Agno, 6982
Telefon: +41 62 295 15 15
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Meet and Greet — Az autókölcsönző cég képviselője várni fogja Önt a repülőtéren, és elviszi az autó átvételi helyére.

EDEL & STARK autókölcsönzési helyek itt: Lugano Repülőtér

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kabrió
Kabrió
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Edel-Stark
Edel-Stark
640 USD-tól/től 378 USD-tól/től 509 USD-tól/től 509 USD-tól/től 640 USD-tól/től
Europcar
Europcar
78 USD-tól/től 44 USD-tól/től 131 USD-tól/től 174 USD-tól/től 87 USD-tól/től 169 USD-tól/től
Hertz
Hertz
79 USD-tól/től 81 USD-tól/től 312 USD-tól/től 100 USD-tól/től
King
King
966 USD-tól/től 604 USD-tól/től 664 USD-tól/től

EDEL & STARK autókölcsönzési helyek Lugano Repülőtér közelében

EDEL & STARK autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés Lugano Repülőtér közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

Miért itt béreljen autót CARNGO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Lugano Repülőtér. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: EDEL & STARK