BUDGET Langenthal
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

BUDGET Langenthal

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Langenthal, Svájc. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

BUDGET Langenthal

BUDGET autókölcsönzés itt: Langenthal

BUDGET in Langenthal
BUDGET
BUDGET
7.4
/10
Nagyon jó
6.6
/10
Teljes ár-érték arány
8.5
/10
Tisztaság
7.5
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
7.2
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
7
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
2000+ felhasználó véleménye alapján

Langenthal autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Langenthal-i Budget Car Rental autókölcsönzőt 2000+ ügyfelünk értékelte 8.5/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Langenthal-i Budget Car Rental autókölcsönzőnél a Opel Adam of Mini osztály. Az ára mindössze 36,29 USD naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Svájc általában Ferdehátú kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Ferdehátú kategóriájú autó az Budget Car Rental-tól in Langenthal a Ford Focus 39,16 USD-ért naponta.

  Az Flizzr egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Langenthal, amelynek átlaga 8.7/10, 250+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Flizzr-tól a Opel Adam az Mini kategóriából, amely 37,10 USD / nap.

  Az Svájc-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Ferdehátú, az Flizzr Langenthal-ban kezdő áraival a Skoda Rapid már 41,86 USD-tól elérhető.

  Ferdehátú kategóriában, a legnépszerűbb model a Volkswagen Golf 4Motion. Az ára napi 63,20 USD -tól kezdődik az Europcar-tól, melynek átlag értékelése 8.2/10, 500+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Langenthal-ban a Opel Corsa az SIXT Rent A Car-tól. Az ára csak napi 33,51 USD. Az SIXT Rent A Car-t 1000+ ügyfél értékelte, átlagosan 8.6/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: BUDGET itt: Langenthal

BUDGET
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Budget Car Rental
Cím: Flughafen Bern Belp, Bern, 3123
Telefon: 41 31 378 1515
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Átvétel közvetlen a reptéren — Az autókölcsönző cég képviselete a repülőtéri terminálon található.
Értékelés: 7.4/10, amely Nagyon jó

BUDGET autókölcsönzési helyek itt: Bázel Repülőtér (BSL)

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kabrió
Kabrió
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Budget Car Rental
Budget Car Rental
36 USD-tól/től 57 USD-tól/től 118 USD-tól/től 150 USD-tól/től 51 USD-tól/től 57 USD-tól/től
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
81 USD-tól/től 34 USD-tól/től 140 USD-tól/től 173 USD-tól/től 55 USD-tól/től 72 USD-tól/től 97 USD-tól/től
Europcar
Europcar
75 USD-tól/től 49 USD-tól/től 57 USD-tól/től 126 USD-tól/től 183 USD-tól/től 93 USD-tól/től 103 USD-tól/től
Europcar
Europcar
93 USD-tól/től 93 USD-tól/től 121 USD-tól/től 176 USD-tól/től 109 USD-tól/től 136 USD-tól/től
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
96 USD-tól/től 40 USD-tól/től 46 USD-tól/től 103 USD-tól/től
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
68 USD-tól/től 45 USD-tól/től 67 USD-tól/től 47 USD-tól/től
Unirent
Unirent
67 USD-tól/től 69 USD-tól/től 92 USD-tól/től
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
41 USD-tól/től 65 USD-tól/től 254 USD-tól/től 80 USD-tól/től 65 USD-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
77 USD-tól/től 135 USD-tól/től 173 USD-tól/től 93 USD-tól/től 74 USD-tól/től
Enterprise
Enterprise
76 USD-tól/től 75 USD-tól/től 130 USD-tól/től 94 USD-tól/től 91 USD-tól/től
Alamo
Alamo
72 USD-tól/től 47 USD-tól/től 89 USD-tól/től 84 USD-tól/től 85 USD-tól/től
Flizzr
Flizzr
37 USD-tól/től 38 USD-tól/től
Edel-Stark
Edel-Stark
475 USD-tól/től 280 USD-tól/től 379 USD-tól/től 379 USD-tól/től 475 USD-tól/től
Nomadcar
Nomadcar
204 USD-tól/től 219 USD-tól/től 366 USD-tól/től 148 USD-tól/től

Miért itt béreljen autót CARNGO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Langenthal. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: BUDGET