UNIRENT Bázel
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

UNIRENT Bázel

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Bázel, Svájc. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

UNIRENT Bázel

UNIRENT autókölcsönzés itt: Bázel

UNIRENT in Bázel
UNIRENT
UNIRENT
8.2
/10
Kiváló
7.7
/10
Teljes ár-érték arány
8.8
/10
Tisztaság
8.2
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
7.9
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
8.2
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
1000+ felhasználó véleménye alapján

Bázel autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Bázel-i Unirent autókölcsönzőt 1000+ ügyfelünk értékelte 8.2/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Bázel-i Unirent autókölcsönzőnél a Skoda Citigo of Mini osztály. Az ára mindössze 41,85 USD naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Svájc általában Ferdehátú kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Ferdehátú kategóriájú autó az Unirent-tól in Bázel a Seat Leon 48,33 USD-ért naponta.

  Az Flizzr egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Bázel, amelynek átlaga 8.7/10, 250+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Flizzr-tól a Opel Adam az Mini kategóriából, amely 37,10 USD / nap.

  Az Svájc-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Ferdehátú, az Flizzr Bázel-ban kezdő áraival a Skoda Rapid már 41,86 USD-tól elérhető.

  Ferdehátú kategóriában, a legnépszerűbb model a Volkswagen Golf. Az ára napi 53,75 USD -tól kezdődik az Europcar-tól, melynek átlag értékelése 8.4/10, 500+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Bázel-ban a Opel Corsa az SIXT Rent A Car-tól. Az ára csak napi 33,51 USD. Az SIXT Rent A Car-t 1000+ ügyfél értékelte, átlagosan 8.6/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: UNIRENT itt: Bázel

UNIRENT
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Unirent
Cím: Europcar, Nauenstrasse 55, Basel, 4052
Telefon: 061 205 90 90
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Nem meghatározott — A bérlő cég még nem határozta meg a pickup típusát.
Értékelés: 8.2/10, amely Kiváló

UNIRENT autókölcsönzési helyek itt: Bázel Nauenstrasse

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kabrió
Kabrió
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Unirent
Unirent
99 USD-tól/től 105 USD-tól/től 162 USD-tól/től
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
61 USD-tól/től 69 USD-tól/től
Budget Car Rental
Budget Car Rental
122 USD-tól/től 108 USD-tól/től 101 USD-tól/től
Edel-Stark
Edel-Stark
527 USD-tól/től 318 USD-tól/től 420 USD-tól/től 420 USD-tól/től 527 USD-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
68 USD-tól/től 131 USD-tól/től 88 USD-tól/től 107 USD-tól/től
Enterprise
Enterprise
79 USD-tól/től

Miért itt béreljen autót CARNGO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Bázel. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: UNIRENT