Kisteherautó Autókölcsönzés Richard Bay Repülőtér
10
00
10
00
Kisteherautó Autókölcsönzés Richard Bay Repülőtér

Kisteherautó Autókölcsönzés Richard Bay Repülőtér

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Richard Bay Repülőtér (RCB), Dél-Afrikai Köztársaság. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

Kisteherautó autókölcsönzés itt: Richard Bay Repülőtér

BUDGET in Richard Bay Repülőtér
BUDGET
BUDGET
8
/10
Nagyon jó
7.8
/10
Teljes ár-érték arány
8.2
/10
Tisztaság
7.9
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
7.6
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
8.4
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
2000+ felhasználó véleménye alapján

Richard Bay Repülőtér autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Kisteherautó kategóriájú autókat széles körben foglalják le ügyfeleink Richard Bay Repülőtér-ban. A legolcsóbb Kisteherautó kategóriájú autó Richard Bay Repülőtér-ban a Toyota Avanza az Bidvest Car Rental-tól. Az ára napi 27,46 USD-tól indul.

  Ha Richard Bay Repülőtér-ban szeretne bérelni egy Kisteherautó kategóriájú autót egy megbízható értékesítőtől, akkor érdemes az Budget Car Rental-t választania. Ezt az autókölcsönzőt 2000+ ügyfél átlagosan 8/10-re értékelte. A legolcsóbb Kisteherautó kategóriájú autó az Budget Car Rental-ból Richard Bay Repülőtér-ban a Toyota Avanza. Napi 33,00 USD kerül.

  Az Budget Car Rental egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Richard Bay Repülőtér, amelynek átlaga 8/10, 2000+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Budget Car Rental-tól a Kia Picanto az Mini kategóriából, amely 13,10 USD / nap.

  Az Dél-Afrikai Köztársaság-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az Budget Car Rental Richard Bay Repülőtér-ban kezdő áraival a Volkswagen Polo Vivo már 16,92 USD-tól elérhető.

  A legolcsóbb Gazdaságos car kategóriájú autó Bidvest Car Rental-tól van ( 8/10-en 1000+-re értékelték), Amely nem más mint a Ford Fiesta, melynek ára 23,57 USD /nap.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Richard Bay Repülőtér-ban a Kia Picanto az Budget Car Rental-tól. Az ára csak napi 13,10 USD. Az Budget Car Rental-t 2000+ ügyfél értékelte, átlagosan 8/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Kisteherautó autókölcsönzési helyek itt: Richard Bay Repülőtér

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Exotikus
Exotikus
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
18 USD-tól/től 24 USD-tól/től 42 USD-tól/től 27 USD-tól/től 37 USD-tól/től
Budget Car Rental
Budget Car Rental
13 USD-tól/től 17 USD-tól/től 60 USD-tól/től 60 USD-tól/től 33 USD-tól/től 52 USD-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
18 USD-tól/től 23 USD-tól/től 63 USD-tól/től 63 USD-tól/től 33 USD-tól/től 52 USD-tól/től
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
18 USD-tól/től 21 USD-tól/től 55 USD-tól/től 60 USD-tól/től 34 USD-tól/től 44 USD-tól/től
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
16 USD-tól/től 19 USD-tól/től 57 USD-tól/től 79 USD-tól/től 37 USD-tól/től 44 USD-tól/től
Europcar
Europcar
22 USD-tól/től 26 USD-tól/től 40 USD-tól/től 48 USD-tól/től
First Car Rental
First Car Rental
16 USD-tól/től 22 USD-tól/től 52 USD-tól/től 79 USD-tól/től 43 USD-tól/től 55 USD-tól/től 202 USD-tól/től
Firefly
Firefly
21 USD-tól/től 22 USD-tól/től 66 USD-tól/től
Hertz
Hertz
21 USD-tól/től 22 USD-tól/től 48 USD-tól/től 54 USD-tól/től 68 USD-tól/től 43 USD-tól/től

Miért itt béreljen autót CARNGO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Richard Bay Repülőtér. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: Kisteherautó