CABS CAR HIRE Port Elizabeth Repülőtér
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

CABS CAR HIRE Port Elizabeth Repülőtér

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Port Elizabeth Repülőtér (PLZ), Dél-Afrikai Köztársaság. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

CABS CAR HIRE Port Elizabeth Repülőtér

CABS CAR HIRE autókölcsönzés itt: Port Elizabeth Repülőtér

Port Elizabeth Repülőtér autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Port Elizabeth Repülőtér-i Cabs-Car-Hire autókölcsönzőt + ügyfelünk értékelte 0/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Port Elizabeth Repülőtér-i Cabs-Car-Hire autókölcsönzőnél a Toyota Etios of Gazdaságos osztály. Az ára mindössze 25,79 USD naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Dél-Afrikai Köztársaság általában Gazdaságos kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó az Cabs-Car-Hire-tól in Port Elizabeth Repülőtér a Toyota Etios 25,79 USD-ért naponta.

  Az Bidvest Car Rental egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Port Elizabeth Repülőtér, amelynek átlaga 8.8/10, 1000+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Bidvest Car Rental-tól a Hyundai i10 az Mini kategóriából, amely 22,05 USD / nap.

  Az Dél-Afrikai Köztársaság-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az Bidvest Car Rental Port Elizabeth Repülőtér-ban kezdő áraival a Ford Fiesta már 24,57 USD-tól elérhető.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Ford Fiesta. Az ára napi 16,32 USD -tól kezdődik az Budget Car Rental-tól, melynek átlag értékelése 8.8/10, 2000+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Port Elizabeth Repülőtér-ban a Datsun Go az Firefly-tól. Az ára csak napi 12,66 USD. Az Firefly-t 100+ ügyfél értékelte, átlagosan 7.8/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: CABS CAR HIRE itt: Port Elizabeth Repülőtér

CABS CAR HIRE
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Cabs-Car-Hire
Cím: Pick-Up: Meet and Greet at Information Desk at Airport, Drop off: Drop and Go area or Parkade 1 level 1, Port Elizabeth, 6001
Telefon: +27 41 581 7184
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Meet and Greet — Az autókölcsönző cég képviselője várni fogja Önt a repülőtéren, és elviszi az autó átvételi helyére.

CABS CAR HIRE autókölcsönzési helyek itt: Port Elizabeth Repülőtér

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Exotikus
Exotikus
Cabs-Car-Hire
Cabs-Car-Hire
26 USD-tól/től 60 USD-tól/től 64 USD-tól/től
Firefly
Firefly
13 USD-tól/től 14 USD-tól/től 55 USD-tól/től 55 USD-tól/től 70 USD-tól/től 47 USD-tól/től
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
15 USD-tól/től 17 USD-tól/től 41 USD-tól/től 80 USD-tól/től 30 USD-tól/től 36 USD-tól/től
Hertz
Hertz
20 USD-tól/től 25 USD-tól/től 43 USD-tól/től 50 USD-tól/től 64 USD-tól/től 40 USD-tól/től
Tempest Car Hire
Tempest Car Hire
26 USD-tól/től 27 USD-tól/től 25 USD-tól/től 48 USD-tól/től
First Car Rental
First Car Rental
18 USD-tól/től 20 USD-tól/től 68 USD-tól/től 85 USD-tól/től 36 USD-tól/től 41 USD-tól/től 156 USD-tól/től
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
25 USD-tól/től 25 USD-tól/től 68 USD-tól/től 72 USD-tól/től 41 USD-tól/től 54 USD-tól/től
Budget Car Rental
Budget Car Rental
16 USD-tól/től 16 USD-tól/től 55 USD-tól/től 55 USD-tól/től 34 USD-tól/től 47 USD-tól/től
Europcar
Europcar
23 USD-tól/től 30 USD-tól/től 40 USD-tól/től 52 USD-tól/től
Woodford-Exclusive-Rentals
Woodford-Exclusive-Rentals
19 USD-tól/től 25 USD-tól/től 65 USD-tól/től 78 USD-tól/től 30 USD-tól/től 45 USD-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
15 USD-tól/től 20 USD-tól/től 65 USD-tól/től 65 USD-tól/től 45 USD-tól/től 53 USD-tól/től
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
22 USD-tól/től 25 USD-tól/től 85 USD-tól/től 41 USD-tól/től 52 USD-tól/től
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
15 USD-tól/től 17 USD-tól/től 41 USD-tól/től 138 USD-tól/től 30 USD-tól/től 36 USD-tól/től
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
25 USD-tól/től 26 USD-tól/től 59 USD-tól/től 48 USD-tól/től 52 USD-tól/től

Miért itt béreljen autót CARNGO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Port Elizabeth Repülőtér. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: CABS CAR HIRE