Autókölcsönzés itt: Stará Ľubovňa
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

Autókölcsönzés itt: Stará Ľubovňa

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Stará Ľubovňa, Szlovákia. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

Autókölcsönzés itt: Stará Ľubovňa, Szlovákia

Legjobbra értékelt kereskedő itt: Stará Ľubovňa
BUDGET
BUDGET
8.1
/10
Kiváló
8.1
/10
Teljes ár-érték arány
7.7
/10
Tisztaság
8.3
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
8.2
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
8.2
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
500+ felhasználó véleménye alapján

Stará Ľubovňa autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  Az Budget Car Rental egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Stará Ľubovňa, amelynek átlaga 8.1/10, 500+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Budget Car Rental-tól a Skoda Citigo az Mini kategóriából, amely 14,15 USD / nap.

  Az Szlovákia-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az Budget Car Rental Stará Ľubovňa-ban kezdő áraival a Volkswagen Polo már 14,39 USD-tól elérhető.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Stará Ľubovňa-ban a Skoda Citigo az Budget Car Rental-tól. Az ára csak napi 14,15 USD. Az Budget Car Rental-t 500+ ügyfél értékelte, átlagosan 8.1/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Az autókölcsönzők árainak összehasonlítása a következő helyen: Poprád Repülőtér (TAT)

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kisteherautó
Kisteherautó
14 USD-tól/től 14 USD-tól/től 37 USD-tól/től
48 USD-tól/től 94 USD-tól/től 135 USD-tól/től 143 USD-tól/től
24 USD-tól/től 28 USD-tól/től

Stará Ľubovňa Autókölcsönző Szolgáltatók

Budget Car Rental
8.1
/10
Kiváló
Budget Car Rental
Autókölcsönzés Stará Ľubovňa közelében
Budget Car Rental autókölcsönző helyszínei ehhez közel: Stará Ľubovňa
Poprád Repülőtér (TAT) 39.95 km / 24.82 mi
Előrhetőségek:
Poprad Airport, Poprad, 5801
00421 918973821
Europcar
4.7
/10
Gyenge
Europcar
Autókölcsönzés Stará Ľubovňa közelében
Europcar autókölcsönző helyszínei ehhez közel: Stará Ľubovňa
Poprád Repülőtér (TAT) 39.95 km / 24.82 mi
Előrhetőségek:
NA LETISKO 100, POPRAD, 5898
421907856968
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
Autókölcsönzés Stará Ľubovňa közelében
SIXT Rent A Car autókölcsönző helyszínei ehhez közel: Stará Ľubovňa
Poprád Repülőtér (TAT) 39.95 km / 24.82 mi
Előrhetőségek:
Na letisko 100, Na letisko 100, Poprad, 058 01
+421-907-992064

Egyéb népszerű keresések itt: Stará Ľubovňa

Miért itt béreljen autót CARNGO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Stará Ľubovňa. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: BUDGET, EUROPCAR & SIXT