ENTERPRISE Tivat Repülőtér
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

ENTERPRISE Tivat Repülőtér

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Tivat Repülőtér (TIV), Montenegró. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

ENTERPRISE Tivat Repülőtér

ENTERPRISE autókölcsönzés itt: Tivat Repülőtér

Tivat Repülőtér autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Tivat Repülőtér-i Enterprise autókölcsönzőt + ügyfelünk értékelte 0/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Tivat Repülőtér-i Enterprise autókölcsönzőnél a Renault Clio of Gazdaságos osztály. Az ára mindössze 64,57 USD naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Montenegró általában Gazdaságos kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó az Enterprise-tól in Tivat Repülőtér a Renault Clio 64,57 USD-ért naponta.

  Az Hertz Car Hire egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Tivat Repülőtér, amelynek átlaga 8.5/10, 100+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Hertz Car Hire-tól a Chevrolet Spark az Mini kategóriából, amely 44,79 USD / nap.

  Az Montenegró-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az Hertz Car Hire Tivat Repülőtér-ban kezdő áraival a Toyota Yaris már 46,00 USD-tól elérhető.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Dacia Sandero. Az ára napi 29,15 USD -tól kezdődik az AVIS Car Rental-tól, melynek átlag értékelése 3.9/10, 250+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Tivat Repülőtér-ban a Chevrolet Spark az SIXT Rent A Car-tól. Az ára csak napi 11,30 USD. Az SIXT Rent A Car-t 100+ ügyfél értékelte, átlagosan 8/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: ENTERPRISE itt: Tivat Repülőtér

ENTERPRISE
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Enterprise
Cím: ADRIATIC HIGHWAY MRCEVAC, Adriatic Highway, Mrcevac, TIVAT, 85320
Telefon: 38232673290
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Átvétel közvetlen a reptéren — Az autókölcsönző cég képviselete a repülőtéri terminálon található.

ENTERPRISE autókölcsönzési helyek itt: Tivat Repülőtér

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Luxus
Luxus
Kabrió
Kabrió
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Enterprise
Enterprise
72 USD-tól/től 65 USD-tól/től 146 USD-tól/től 90 USD-tól/től
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
11 USD-tól/től 11 USD-tól/től 125 USD-tól/től 55 USD-tól/től
Europcar
Europcar
14 USD-tól/től 15 USD-tól/től 65 USD-tól/től 49 USD-tól/től 54 USD-tól/től 39 USD-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
29 USD-tól/től 29 USD-tól/től 160 USD-tól/től 119 USD-tól/től
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
45 USD-tól/től 46 USD-tól/től 177 USD-tól/től 118 USD-tól/től
InterRent
InterRent
29 USD-tól/től 30 USD-tól/től 70 USD-tól/től
SurPrice Car Rentals
SurPrice Car Rentals
56 USD-tól/től 65 USD-tól/től 167 USD-tól/től 172 USD-tól/től
Alamo
Alamo
65 USD-tól/től 34 USD-tól/től 102 USD-tól/től 83 USD-tól/től
Green-Motion
Green-Motion
37 USD-tól/től 38 USD-tól/től 100 USD-tól/től 98 USD-tól/től 80 USD-tól/től
Firefly
Firefly
42 USD-tól/től
Goldcar
Goldcar
96 USD-tól/től 104 USD-tól/től
Rhodium
Rhodium
106 USD-tól/től 115 USD-tól/től

Miért itt béreljen autót CARNGO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Tivat Repülőtér. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: ENTERPRISE