PRIMA ODYSSEY Penang Repülőtér Nemzetközi 2-es Terminál
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

PRIMA ODYSSEY Penang Repülőtér Nemzetközi 2-es Terminál

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Penang Repülőtér Nemzetközi 2-es Terminál (PEN), Malajzia. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

PRIMA ODYSSEY Penang Repülőtér Nemzetközi 2-es Terminál

PRIMA ODYSSEY autókölcsönzés itt: Penang Repülőtér Nemzetközi 2-es Terminál

Penang Repülőtér Nemzetközi 2-es Terminál autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Penang Repülőtér Nemzetközi 2-es Terminál-i Prima-Odyssey autókölcsönzőt + ügyfelünk értékelte 0/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Penang Repülőtér Nemzetközi 2-es Terminál-i Prima-Odyssey autókölcsönzőnél a Perodua Viva of Mini osztály. Az ára mindössze 29,60 USD naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Malajzia általában Mini kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Mini kategóriájú autó az Prima-Odyssey-tól in Penang Repülőtér Nemzetközi 2-es Terminál a Perodua Viva 29,60 USD-ért naponta.

  Az Kasina Rent A Car egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Penang Repülőtér Nemzetközi 2-es Terminál, amelynek átlaga 8.5/10, 250+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Kasina Rent A Car-tól a Proton Saga az Gazdaságos kategóriából, amely 31,36 USD / nap.

  A legolcsóbb Mini car kategóriájú autó Paradise Rent A Car-tól van ( 7.6/10-en 250+-re értékelték), Amely nem más mint a Perodua Axia, melynek ára 23,19 USD /nap.

  Mini kategóriában, a legnépszerűbb model a Perodua Viva. Az ára napi 23,48 USD -tól kezdődik az Green-Matrix-tól, melynek átlag értékelése 8.5/10, 500+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Penang Repülőtér Nemzetközi 2-es Terminál-ban a Proton Saga az Paradise Rent A Car-tól. Az ára csak napi 18,49 USD. Az Paradise Rent A Car-t 250+ ügyfél értékelte, átlagosan 7.6/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: PRIMA ODYSSEY itt: Penang Repülőtér Nemzetközi 2-es Terminál

PRIMA ODYSSEY
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Prima-Odyssey
Cím: Meet and Greet, Bayan Lepas International Airport, Penang, 11900
Telefon: +60192644440 / +60133438283
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Meet and Greet — Az autókölcsönző cég képviselője várni fogja Önt a repülőtéren, és elviszi az autó átvételi helyére.

PRIMA ODYSSEY autókölcsönzési helyek itt: Penang Repülőtér Nemzetközi 2-es Terminál

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Prima-Odyssey
Prima-Odyssey
30 USD-tól/től 33 USD-tól/től 90 USD-tól/től
Big-Thumb
Big-Thumb
20 USD-tól/től 31 USD-tól/től 72 USD-tól/től 66 USD-tól/től 72 USD-tól/től
Paradise Rent A Car
Paradise Rent A Car
23 USD-tól/től 18 USD-tól/től 35 USD-tól/től
HAWK Rent A Car Group
HAWK Rent A Car Group
27 USD-tól/től 23 USD-tól/től 65 USD-tól/től 71 USD-tól/től
Europcar
Europcar
24 USD-tól/től 20 USD-tól/től 51 USD-tól/től 51 USD-tól/től
Kasina Rent A Car
Kasina Rent A Car
31 USD-tól/től 53 USD-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
58 USD-tól/től 53 USD-tól/től 82 USD-tól/től
Green-Matrix
Green-Matrix
23 USD-tól/től 26 USD-tól/től 56 USD-tól/től
Insas-Pacific
Insas-Pacific
42 USD-tól/től 70 USD-tól/től
Mayflower Car Rental
Mayflower Car Rental
88 USD-tól/től
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
33 USD-tól/től 38 USD-tól/től 63 USD-tól/től 131 USD-tól/től
Car-Rental-2-Go
Car-Rental-2-Go
26 USD-tól/től 26 USD-tól/től
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
51 USD-tól/től
Avis
Avis
46 USD-tól/től 43 USD-tól/től 66 USD-tól/től 110 USD-tól/től
Galaxy-Asia-Car-Rental
Galaxy-Asia-Car-Rental
21 USD-tól/től 22 USD-tól/től 37 USD-tól/től

Miért itt béreljen autót CARNGO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Penang Repülőtér Nemzetközi 2-es Terminál. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: PRIMA ODYSSEY