GREEN MATRIX Penang
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

GREEN MATRIX Penang

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Penang, Malajzia. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

GREEN MATRIX Penang

GREEN MATRIX autókölcsönzés itt: Penang

GREEN MATRIX in Penang
GREEN MATRIX
GREEN MATRIX
8.5
/10
Kiváló
8.3
/10
Teljes ár-érték arány
8
/10
Tisztaság
8.6
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
8.8
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
8.6
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
500+ felhasználó véleménye alapján

Penang autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  Az Green-Matrix egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Penang, amelynek átlaga 8.5/10, 500+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Green-Matrix-tól a Perodua Viva az Mini kategóriából, amely 26,29 USD / nap.

  Az Malajzia-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Mini, az Green-Matrix Penang-ban kezdő áraival a Perodua Viva már 26,29 USD-tól elérhető.

  Mini kategóriában, a legnépszerűbb model a Perodua Viva. Az ára napi 26,29 USD -tól kezdődik az Green-Matrix-tól, melynek átlag értékelése 8.5/10, 500+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Penang-ban a Perodua Kancil az Big-Thumb-tól. Az ára csak napi 18,74 USD. Az Big-Thumb-t 100+ ügyfél értékelte, átlagosan 6.8/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: GREEN MATRIX itt: Penang

GREEN MATRIX
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Green-Matrix
Cím: Meet and Greet, Bayan Lepas International Airport, Penang, 11900
Telefon: +6016-446 3033
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Meet and Greet — Az autókölcsönző cég képviselője várni fogja Önt a repülőtéren, és elviszi az autó átvételi helyére.
Értékelés: 8.5/10, amely Kiváló

GREEN MATRIX autókölcsönzési helyek itt: Penang Repülőtér Nemzetközi 2-es Terminál (PEN)

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Green-Matrix
Green-Matrix
26 USD-tól/től 29 USD-tól/től 56 USD-tól/től
Big-Thumb
Big-Thumb
20 USD-tól/től 31 USD-tól/től 72 USD-tól/től 66 USD-tól/től 72 USD-tól/től
Europcar
Europcar
27 USD-tól/től 21 USD-tól/től 51 USD-tól/től 61 USD-tól/től
Paradise Rent A Car
Paradise Rent A Car
24 USD-tól/től 24 USD-tól/től 50 USD-tól/től
Kasina Rent A Car
Kasina Rent A Car
36 USD-tól/től 64 USD-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
58 USD-tól/től 53 USD-tól/től 82 USD-tól/től
HAWK Rent A Car Group
HAWK Rent A Car Group
27 USD-tól/től 24 USD-tól/től 73 USD-tól/től 80 USD-tól/től
Insas-Pacific
Insas-Pacific
42 USD-tól/től 70 USD-tól/től
Prima-Odyssey
Prima-Odyssey
30 USD-tól/től 33 USD-tól/től 90 USD-tól/től
Mayflower Car Rental
Mayflower Car Rental
88 USD-tól/től
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
36 USD-tól/től 40 USD-tól/től 67 USD-tól/től 131 USD-tól/től
Car-Rental-2-Go
Car-Rental-2-Go
31 USD-tól/től 31 USD-tól/től
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
51 USD-tól/től
Avis
Avis
46 USD-tól/től 43 USD-tól/től 66 USD-tól/től 110 USD-tól/től
Galaxy-Asia-Car-Rental
Galaxy-Asia-Car-Rental
31 USD-tól/től 33 USD-tól/től 65 USD-tól/től

Miért itt béreljen autót CARNGO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Penang. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: GREEN MATRIX