SUV Autókölcsönzés Miri Repülőtér
10
00
10
00
SUV Autókölcsönzés Miri Repülőtér

SUV Autókölcsönzés Miri Repülőtér

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Miri Repülőtér (MYY), Malajzia. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

SUV autókölcsönzés itt: Miri Repülőtér

GREEN MATRIX in Miri Repülőtér
GREEN MATRIX
GREEN MATRIX
8.4
/10
Kiváló
8.2
/10
Teljes ár-érték arány
7.9
/10
Tisztaság
8.5
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
8.6
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
8.6
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
500+ felhasználó véleménye alapján

Miri Repülőtér autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A SUV kategóriájú autókat széles körben foglalják le ügyfeleink Miri Repülőtér-ban. A legolcsóbb SUV kategóriájú autó Miri Repülőtér-ban a Nissan Xterra az Kong-Teck-tól. Az ára napi 112,15 USD-tól indul.

  Az Green-Matrix egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Miri Repülőtér, amelynek átlaga 8.4/10, 500+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Green-Matrix-tól a Perodua Axia az Mini kategóriából, amely 32,93 USD / nap.

  Az Malajzia-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Mini, az Green-Matrix Miri Repülőtér-ban kezdő áraival a Perodua Axia már 32,93 USD-tól elérhető.

  Mini kategóriában, a legnépszerűbb model a Perodua Axia. Az ára napi 32,93 USD -tól kezdődik az Green-Matrix-tól, melynek átlag értékelése 8.4/10, 500+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Miri Repülőtér-ban a Perodua Axia az Green-Matrix-tól. Az ára csak napi 32,93 USD. Az Green-Matrix-t 500+ ügyfél értékelte, átlagosan 8.4/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

SUV autókölcsönzési helyek itt: Miri Repülőtér

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Kong-Teck
Kong-Teck
43 USD-tól/től 49 USD-tól/től 86 USD-tól/től 112 USD-tól/től
Avis
Avis
50 USD-tól/től 76 USD-tól/től 77 USD-tól/től 128 USD-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
54 USD-tól/től 140 USD-tól/től
Green-Matrix
Green-Matrix
33 USD-tól/től 38 USD-tól/től
Insas-Pacific
Insas-Pacific
39 USD-tól/től

Miért itt béreljen autót CARNGO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Miri Repülőtér. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: SUV