KEDDY BY EUROPCAR Villa San Giovanni
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

KEDDY BY EUROPCAR Villa San Giovanni

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Villa San Giovanni, Olaszország. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

KEDDY BY EUROPCAR Villa San Giovanni

KEDDY BY EUROPCAR autókölcsönzés itt: Villa San Giovanni

KEDDY BY EUROPCAR in Villa San Giovanni
KEDDY BY EUROPCAR
KEDDY BY EUROPCAR
7.6
/10
Nagyon jó
7.4
/10
Teljes ár-érték arány
7.7
/10
Tisztaság
7.5
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
7.3
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
7.9
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
2000+ felhasználó véleménye alapján

Villa San Giovanni autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Villa San Giovanni-i Keddy-By-Europcar autókölcsönzőt 2000+ ügyfelünk értékelte 7.6/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Villa San Giovanni-i Keddy-By-Europcar autókölcsönzőnél a Fiat Panda of Gazdaságos osztály. Az ára mindössze 15,72 USD naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Olaszország általában Gazdaságos kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó az Keddy-By-Europcar-tól in Villa San Giovanni a Fiat Panda 15,72 USD-ért naponta.

  Az Locauto Rent A Car egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Villa San Giovanni, amelynek átlaga 8.1/10, 5000+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Locauto Rent A Car-tól a Fiat Panda az Mini kategóriából, amely 11,36 USD / nap.

  Az Olaszország-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az Locauto Rent A Car Villa San Giovanni-ban kezdő áraival a Renault Clio már 12,78 USD-tól elérhető.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Volkswagen Polo. Az ára napi 12,77 USD -tól kezdődik az Sicily-By-Car-tól, melynek átlag értékelése 7.8/10, 10000+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Villa San Giovanni-ban a Toyota Aygo az Optimorent-tól. Az ára csak napi 11,34 USD. Az Optimorent-t 500+ ügyfél értékelte, átlagosan 7/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: KEDDY BY EUROPCAR itt: Villa San Giovanni

KEDDY BY EUROPCAR
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Keddy-By-Europcar
Cím: VIA RAVAGNESE 144, REGGIO DI CALABRIA, 89131
Telefon: 39 0965 643431
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Átvétel közvetlen a reptéren — Az autókölcsönző cég képviselete a repülőtéri terminálon található.
Értékelés: 7.6/10, amely Nagyon jó

KEDDY BY EUROPCAR autókölcsönzési helyek itt: Reggio Calabria Repülőtér (REG)

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kabrió
Kabrió
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
16 USD-tól/től 16 USD-tól/től 23 USD-tól/től 106 USD-tól/től
Optimorent
Optimorent
11 USD-tól/től 13 USD-tól/től
Ecovia
Ecovia
11 USD-tól/től 13 USD-tól/től 147 USD-tól/től
Maggiore
Maggiore
24 USD-tól/től 17 USD-tól/től 97 USD-tól/től 103 USD-tól/től 78 USD-tól/től
Budget Car Rental
Budget Car Rental
13 USD-tól/től 16 USD-tól/től 105 USD-tól/től 84 USD-tól/től 36 USD-tól/től
Sicily-By-Car
Sicily-By-Car
11 USD-tól/től 13 USD-tól/től 56 USD-tól/től 23 USD-tól/től
Locauto Rent A Car
Locauto Rent A Car
11 USD-tól/től 13 USD-tól/től 35 USD-tól/től 33 USD-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
14 USD-tól/től 14 USD-tól/től 126 USD-tól/től 84 USD-tól/től 131 USD-tól/től 47 USD-tól/től 105 USD-tól/től
Enterprise
Enterprise
38 USD-tól/től 39 USD-tól/től 72 USD-tól/től
Europcar
Europcar
16 USD-tól/től 17 USD-tól/től 23 USD-tól/től 106 USD-tól/től
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
18 USD-tól/től 51 USD-tól/től 85 USD-tól/től
Alamo
Alamo
14 USD-tól/től 15 USD-tól/től 57 USD-tól/től
Autovia
Autovia
39 USD-tól/től 15 USD-tól/től 208 USD-tól/től 167 USD-tól/től 100 USD-tól/től

Miért itt béreljen autót CARNGO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Villa San Giovanni. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: KEDDY BY EUROPCAR