25 éves kor alatt Autókölcsönzés Citta Di Castello
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

25 éves kor alatt Autókölcsönzés Citta Di Castello

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Citta Di Castello, Olaszország. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

25 éves kor alatt autókölcsönzés itt: Citta Di Castello

ECOVIA in Citta Di Castello
ECOVIA
ECOVIA
7.9
/10
Nagyon jó
7.9
/10
Teljes ár-érték arány
7.5
/10
Tisztaság
8.1
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
8
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
8
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
5000+ felhasználó véleménye alapján

Citta Di Castello autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  Az Ecovia egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Citta Di Castello, amelynek átlaga 7.9/10, 5000+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Ecovia-tól a Fiat Panda az Gazdaságos kategóriából, amely 19,54 USD / nap.

  Az Olaszország-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az Ecovia Citta Di Castello-ban kezdő áraival a Fiat Panda már 19,54 USD-tól elérhető.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Volkswagen Polo. Az ára napi 23,13 USD -tól kezdődik az Sicily-By-Car-tól, melynek átlag értékelése 8.1/10, 10000+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Citta Di Castello-ban a Toyota Aygo az Budget Car Rental-tól. Az ára csak napi 12,51 USD. Az Budget Car Rental-t 10000+ ügyfél értékelte, átlagosan 7.8/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

25 éves kor alatt autókölcsönzési helyek itt: Perugia Repülőtér (PEG)

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kabrió
Kabrió
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Budget Car Rental
Budget Car Rental
13 USD-tól/től 13 USD-tól/től 146 USD-tól/től 177 USD-tól/től 33 USD-tól/től 76 USD-tól/től
Europcar
Europcar
14 USD-tól/től 15 USD-tól/től 76 USD-tól/től 66 USD-tól/től 125 USD-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
18 USD-tól/től 18 USD-tól/től 103 USD-tól/től 61 USD-tól/től 74 USD-tól/től 46 USD-tól/től 119 USD-tól/től
Sicily-By-Car
Sicily-By-Car
22 USD-tól/től 23 USD-tól/től 77 USD-tól/től 37 USD-tól/től 78 USD-tól/től
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
14 USD-tól/től 15 USD-tól/től 174 USD-tól/től 66 USD-tól/től 122 USD-tól/től
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
59 USD-tól/től 64 USD-tól/től 88 USD-tól/től
Green-Motion
Green-Motion
277 USD-tól/től 277 USD-tól/től
Ecovia
Ecovia
22 USD-tól/től 20 USD-tól/től 201 USD-tól/től
Optimorent
Optimorent
18 USD-tól/től 18 USD-tól/től
Autovia
Autovia
26 USD-tól/től 513 USD-tól/től 307 USD-tól/től 153 USD-tól/től

Miért itt béreljen autót CARNGO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Citta Di Castello. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: 25 éves kor alatt