EUROPCAR Lemnos Island Myrina Repülőtér
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

EUROPCAR Lemnos Island Myrina Repülőtér

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Lemnos Island Myrina Repülőtér (LXS), Görögország. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

EUROPCAR Lemnos Island Myrina Repülőtér

EUROPCAR autókölcsönzés itt: Lemnos Island Myrina Repülőtér

EUROPCAR in Lemnos Island Myrina Repülőtér
EUROPCAR
EUROPCAR
6.5
/10
6.5
/10
Teljes ár-érték arány
6.4
/10
Tisztaság
6.4
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
6
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
7.4
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
1000+ felhasználó véleménye alapján

Lemnos Island Myrina Repülőtér autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Lemnos Island Myrina Repülőtér-i Europcar autókölcsönzőt 1000+ ügyfelünk értékelte 6.5/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Lemnos Island Myrina Repülőtér-i Europcar autókölcsönzőnél a Fiat Panda of Gazdaságos osztály. Az ára mindössze 49,49 USD naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Görögország általában Mini kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Mini kategóriájú autó az Europcar-tól in Lemnos Island Myrina Repülőtér a Nissan Pixo 49,49 USD-ért naponta.

  Az autoUnion Car Rental egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Lemnos Island Myrina Repülőtér, amelynek átlaga 7.9/10, 2000+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az autoUnion Car Rental-tól a Citroen C1 az Mini kategóriából, amely 32,44 USD / nap.

  Az Görögország-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Mini, az autoUnion Car Rental Lemnos Island Myrina Repülőtér-ban kezdő áraival a Citroen C1 már 32,44 USD-tól elérhető.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Lemnos Island Myrina Repülőtér-ban a Fiat 500 az SurPrice Car Rentals-tól. Az ára csak napi 28,30 USD. Az SurPrice Car Rentals-t 1000+ ügyfél értékelte, átlagosan 6.9/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: EUROPCAR itt: Lemnos Island Myrina Repülőtér

EUROPCAR
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Europcar
Cím: LEMNOS MYRINA AIRPORT, LEMNOS, 814 01
Telefon: 30 22540 23777
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Ingyenes reptéri transzfer — Az autókölcsönző cég ingyenes transzfert biztosít az autó átvételi helyére, amely a terminál közelében található.
Értékelés: 6.5/10, amely

EUROPCAR autókölcsönzési helyek itt: Lemnos Island Myrina Repülőtér

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Kabrió
Kabrió
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Europcar
Europcar
49 USD-tól/től 49 USD-tól/től 91 USD-tól/től 110 USD-tól/től 91 USD-tól/től
SurPrice Car Rentals
SurPrice Car Rentals
28 USD-tól/től 31 USD-tól/től 107 USD-tól/től
autoUnion Car Rental
autoUnion Car Rental
32 USD-tól/től 36 USD-tól/től

Miért itt béreljen autót CARNGO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Lemnos Island Myrina Repülőtér. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: EUROPCAR