ALAMO Helsinki Repülőtér
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

ALAMO Helsinki Repülőtér

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Helsinki Repülőtér (HEL), Finnország. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

ALAMO Helsinki Repülőtér

ALAMO autókölcsönzés itt: Helsinki Repülőtér

Helsinki Repülőtér autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Helsinki Repülőtér-i Alamo autókölcsönzőt + ügyfelünk értékelte 0/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Helsinki Repülőtér-i Alamo autókölcsönzőnél a Opel Adam of Mini osztály. Az ára mindössze 39,18 USD naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Finnország általában Gazdaságos kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó az Alamo-tól in Helsinki Repülőtér a Opel Corsa 40,41 USD-ért naponta.

  Az Budget Car Rental egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Helsinki Repülőtér, amelynek átlaga 8.7/10, 500+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Budget Car Rental-tól a Volkswagen Up az Mini kategóriából, amely 46,29 USD / nap.

  Az Finnország-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az Budget Car Rental Helsinki Repülőtér-ban kezdő áraival a Skoda Fabia már 50,06 USD-tól elérhető.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Volkswagen Polo. Az ára napi 66,27 USD -tól kezdődik az SIXT Rent A Car-tól, melynek átlag értékelése 8.6/10, 250+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Helsinki Repülőtér-ban a Ford Ka az SIXT Rent A Car-tól. Az ára csak napi 28,13 USD. Az SIXT Rent A Car-t 250+ ügyfél értékelte, átlagosan 8.6/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: ALAMO itt: Helsinki Repülőtér

ALAMO
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Alamo
Cím: LENTAJANTIE 3, LENTAJANTIE 3, VANTAA, 01530
Telefon: 00358105252520
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Átvétel közvetlen a reptéren — Az autókölcsönző cég képviselete a repülőtéri terminálon található.

ALAMO autókölcsönzési helyek itt: Helsinki Repülőtér

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kabrió
Kabrió
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Alamo
Alamo
39 USD-tól/től 40 USD-tól/től 345 USD-tól/től 146 USD-tól/től
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
28 USD-tól/től 66 USD-tól/től 103 USD-tól/től 211 USD-tól/től 249 USD-tól/től 122 USD-tól/től 60 USD-tól/től
Scandia Rent
Scandia Rent
59 USD-tól/től 29 USD-tól/től 130 USD-tól/től 82 USD-tól/től 169 USD-tól/től
addCar
addCar
61 USD-tól/től 91 USD-tól/től 156 USD-tól/től 172 USD-tól/től
Budget Car Rental
Budget Car Rental
46 USD-tól/től 50 USD-tól/től 138 USD-tól/től 126 USD-tól/től
Europcar
Europcar
49 USD-tól/től 50 USD-tól/től 108 USD-tól/től 83 USD-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
55 USD-tól/től 56 USD-tól/től 113 USD-tól/től 154 USD-tól/től 108 USD-tól/től 140 USD-tól/től
FiRent
FiRent
117 USD-tól/től 133 USD-tól/től 137 USD-tól/től 94 USD-tól/től
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
49 USD-tól/től 50 USD-tól/től 100 USD-tól/től 131 USD-tól/től 116 USD-tól/től
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
52 USD-tól/től 49 USD-tól/től 151 USD-tól/től
Green-Motion
Green-Motion
49 USD-tól/től 49 USD-tól/től 216 USD-tól/től 300 USD-tól/től
International Supplier
International Supplier
110 USD-tól/től 188 USD-tól/től 1 591 USD-tól/től 191 USD-tól/től 147 USD-tól/től
Global-Rent-A-Car
Global-Rent-A-Car
59 USD-tól/től 95 USD-tól/től 211 USD-tól/től 136 USD-tól/től 69 USD-tól/től

Miért itt béreljen autót CARNGO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Helsinki Repülőtér. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: ALAMO