INTERNATIONAL Protaras
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

INTERNATIONAL Protaras

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Protaras, Ciprus. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

INTERNATIONAL Protaras

INTERNATIONAL autókölcsönzés itt: Protaras

INTERNATIONAL in Protaras
INTERNATIONAL
INTERNATIONAL
8.1
/10
Kiváló
7.7
/10
Teljes ár-érték arány
8.1
/10
Tisztaság
8.6
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
8.7
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
7.2
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
100+ felhasználó véleménye alapján

Protaras autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Protaras-i International autókölcsönzőt 100+ ügyfelünk értékelte 8.1/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Protaras-i International autókölcsönzőnél a Suzuki Alto of Mini osztály. Az ára mindössze 23,49 USD naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Ciprus általában Gazdaságos kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó az International-tól in Protaras a Skoda Fabia 23,89 USD-ért naponta.

  Az Dollar Car Rental egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Protaras, amelynek átlaga 6.2/10, 2000+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Dollar Car Rental-tól a Kia Ceed az Ferdehátú kategóriából, amely 20,18 USD / nap.

  Az Ciprus-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az Dollar Car Rental Protaras-ban kezdő áraival a Ford Fiesta már 22,91 USD-tól elérhető.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Suzuki Swift. Az ára napi 23,58 USD -tól kezdődik az Aercar-tól, melynek átlag értékelése 8.6/10, 500+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Protaras-ban a Kia Picanto az Right-Cars-tól. Az ára csak napi 11,21 USD. Az Right-Cars-t 250+ ügyfél értékelte, átlagosan 6.4/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: INTERNATIONAL itt: Protaras

INTERNATIONAL
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: International
Cím: Larnaca Airport, In Terminal, Larnaca, 9999
Telefon: +357 25 257724
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Átvétel közvetlen a reptéren — Az autókölcsönző cég képviselete a repülőtéri terminálon található.
Értékelés: 8.1/10, amely Kiváló

INTERNATIONAL autókölcsönzési helyek itt: Protaras

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Kabrió
Kabrió
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
International
International
29 USD-tól/től 32 USD-tól/től 291 USD-tól/től 154 USD-tól/től 133 USD-tól/től 122 USD-tól/től
Sixt-Direct
Sixt-Direct
19 USD-tól/től 23 USD-tól/től 246 USD-tól/től 128 USD-tól/től 109 USD-tól/től 100 USD-tól/től
Kem
Kem
32 USD-tól/től 36 USD-tól/től 89 USD-tól/től 118 USD-tól/től 103 USD-tól/től 85 USD-tól/től
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
29 USD-tól/től 33 USD-tól/től 127 USD-tól/től 66 USD-tól/től 75 USD-tól/től 76 USD-tól/től
Whiz
Whiz
26 USD-tól/től 27 USD-tól/től 140 USD-tól/től 131 USD-tól/től 48 USD-tól/től
Europcar
Europcar
41 USD-tól/től 49 USD-tól/től 240 USD-tól/től 133 USD-tól/től 110 USD-tól/től
Flizzr
Flizzr
36 USD-tól/től 43 USD-tól/től

Miért itt béreljen autót CARNGO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Protaras. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: INTERNATIONAL