EUROPCAR Limassol
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

EUROPCAR Limassol

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Limassol, Ciprus. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

EUROPCAR Limassol

EUROPCAR autókölcsönzés itt: Limassol

Limassol autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Limassol-i Europcar autókölcsönzőt 1000+ ügyfelünk értékelte 8.8/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Limassol-i Europcar autókölcsönzőnél a Citroen C1 of Mini osztály. Az ára mindössze 17,98 USD naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Ciprus általában Gazdaságos kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó az Europcar-tól in Limassol a Opel Corsa 20,11 USD-ért naponta.

  Az Aida egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Limassol, amelynek átlaga 9.1/10, 100+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Aida-tól a Hyundai i10 az Mini kategóriából, amely 18,20 USD / nap.

  Az Ciprus-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az Aida Limassol-ban kezdő áraival a Ford Fiesta már 21,82 USD-tól elérhető.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Mitsubishi Mirage. Az ára napi 21,94 USD -tól kezdődik az Aercar-tól, melynek átlag értékelése 0/10, + értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Limassol-ban a Suzuki Alto az Kem-tól. Az ára csak napi 8,67 USD. Az Kem-t 500+ ügyfél értékelte, átlagosan 6.8/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: EUROPCAR itt: Limassol

EUROPCAR
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Europcar
Cím: GEORGIOU A STREET BELMAR COMPLEX, LIMASSOL
Telefon: 357 25 322250
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Nem meghatározott — A bérlő cég még nem határozta meg a pickup típusát.

EUROPCAR autókölcsönzési helyek itt: Limassol

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kabrió
Kabrió
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Europcar
Europcar
18 USD-tól/től 20 USD-tól/től 103 USD-tól/től 55 USD-tól/től 53 USD-tól/től
Kem
Kem
9 USD-tól/től 11 USD-tól/től 90 USD-tól/től 77 USD-tól/től 40 USD-tól/től 55 USD-tól/től
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
13 USD-tól/től 16 USD-tól/től 105 USD-tól/től 65 USD-tól/től 44 USD-tól/től 48 USD-tól/től
Whiz
Whiz
13 USD-tól/től 15 USD-tól/től 103 USD-tól/től 69 USD-tól/től 43 USD-tól/től 47 USD-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
23 USD-tól/től 30 USD-tól/től 177 USD-tól/től 87 USD-tól/től 131 USD-tól/től 125 USD-tól/től
Europcar
Europcar
27 USD-tól/től 33 USD-tól/től 178 USD-tól/től 97 USD-tól/től 80 USD-tól/től
Right-Cars
Right-Cars
19 USD-tól/től 27 USD-tól/től 65 USD-tól/től
Auto-Union
Auto-Union
18 USD-tól/től 20 USD-tól/től 48 USD-tól/től 68 USD-tól/től
Flizzr
Flizzr
29 USD-tól/től 35 USD-tól/től
Sixt-Direct
Sixt-Direct
22 USD-tól/től 27 USD-tól/től 288 USD-tól/től 150 USD-tól/től 128 USD-tól/től 117 USD-tól/től
Aida
Aida
18 USD-tól/től 22 USD-tól/től 740 USD-tól/től 73 USD-tól/től
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
19 USD-tól/től 22 USD-tól/től
Budget Car Rental
Budget Car Rental
19 USD-tól/től 17 USD-tól/től 113 USD-tól/től 86 USD-tól/től 67 USD-tól/től 95 USD-tól/től
SurPrice Car Rentals
SurPrice Car Rentals
38 USD-tól/től 39 USD-tól/től 80 USD-tól/től
Green-Motion
Green-Motion
14 USD-tól/től 17 USD-tól/től 60 USD-tól/től 59 USD-tól/től
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
25 USD-tól/től 26 USD-tól/től 144 USD-tól/től 102 USD-tól/től 103 USD-tól/től 70 USD-tól/től
DriveCyprus Car Hire
DriveCyprus Car Hire
12 USD-tól/től 14 USD-tól/től 55 USD-tól/től 54 USD-tól/től
Aercar
Aercar
19 USD-tól/től 22 USD-tól/től 139 USD-tól/től 177 USD-tól/től 74 USD-tól/től 81 USD-tól/től

Miért itt béreljen autót CARNGO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Limassol. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: EUROPCAR