AVIS Liberia
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

AVIS Liberia

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Liberia, Costa Rica. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

AVIS Liberia

AVIS autókölcsönzés itt: Liberia

AVIS in Liberia
AVIS
AVIS
5.1
/10
Közepes
3.7
/10
Teljes ár-érték arány
6.8
/10
Tisztaság
5
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
2.7
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
7.5
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
50+ felhasználó véleménye alapján

Liberia autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Liberia-i AVIS Car Rental autókölcsönzőt 50+ ügyfelünk értékelte 5.1/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Liberia-i AVIS Car Rental autókölcsönzőnél a Kia Rio of Gazdaságos osztály. Az ára mindössze 26,28 USD naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Costa Rica általában SUV kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb SUV kategóriájú autó az AVIS Car Rental-tól in Liberia a Nissan X-Trail 43,68 USD-ért naponta.

  Az Easy-Car egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Liberia, amelynek átlaga 8.9/10, 5+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Easy-Car-tól a Hyundai Grand i10 az Gazdaságos kategóriából, amely 19,31 USD / nap.

  Az Costa Rica-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a SUV, az Easy-Car Liberia-ban kezdő áraival a Daihatsu Bego már 28,84 USD-tól elérhető.

  SUV kategóriában, a legnépszerűbb model a Suzuki Jimny. Az ára napi 29,12 USD -tól kezdődik az Dollar Car Rental-tól, melynek átlag értékelése 6.2/10, 25+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Liberia-ban a Suzuki Celerio az Payless Car Rental-tól. Az ára csak napi 1,43 USD. Az Payless Car Rental-t még nem értékelték a mi felhasználóink, legyen az első!

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: AVIS itt: Liberia

AVIS
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: AVIS Car Rental
Cím: Liberia Intl Airport, Liberia
Telefon: (506) 2668-1138
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Átvétel közvetlen a reptéren — Az autókölcsönző cég képviselete a repülőtéri terminálon található.
Értékelés: 5.1/10, amely Közepes

AVIS autókölcsönzési helyek itt: Costa Rica Liberia Repülőtér (LIR)

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Luxus
Luxus
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
26 USD-tól/től 57 USD-tól/től 44 USD-tól/től
Payless Car Rental
Payless Car Rental
1 USD-tól/től 3 USD-tól/től
Green-Motion
Green-Motion
10 USD-tól/től 145 USD-tól/től 12 USD-tól/től
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
19 USD-tól/től 20 USD-tól/től 102 USD-tól/től 61 USD-tól/től 29 USD-tól/től
Payless Car Rental
Payless Car Rental
18 USD-tól/től 22 USD-tól/től 22 USD-tól/től
Europcar
Europcar
28 USD-tól/től 33 USD-tól/től
Alamo
Alamo
4 USD-tól/től 14 USD-tól/től 59 USD-tól/től 27 USD-tól/től
Budget Car Rental
Budget Car Rental
7 USD-tól/től 31 USD-tól/től 35 USD-tól/től
Adobe Rent a Car
Adobe Rent a Car
37 USD-tól/től 39 USD-tól/től 95 USD-tól/től 12 USD-tól/től
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
22 USD-tól/től 61 USD-tól/től 29 USD-tól/től
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
17 USD-tól/től 17 USD-tól/től 25 USD-tól/től
Apex
Apex
6 USD-tól/től 28 USD-tól/től 40 USD-tól/től
Mex Rent A Car
Mex Rent A Car
67 USD-tól/től 23 USD-tól/től
Easy-Car
Easy-Car
39 USD-tól/től 19 USD-tól/től 85 USD-tól/től 29 USD-tól/től
Enterprise
Enterprise
14 USD-tól/től 79 USD-tól/től 29 USD-tól/től

Miért itt béreljen autót CARNGO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Liberia. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: AVIS