SUV Autókölcsönzés Penshurst
10
00
10
00
SUV Autókölcsönzés Penshurst

SUV Autókölcsönzés Penshurst

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Penshurst, Ausztrália. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

SUV autókölcsönzés itt: Penshurst

HERTZ in Penshurst
HERTZ
HERTZ
9.2
/10
Kiváló
9
/10
Teljes ár-érték arány
9.4
/10
Tisztaság
8.9
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
9.2
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
9.6
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
2000+ felhasználó véleménye alapján

Penshurst autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A SUV kategóriájú autókat széles körben foglalják le ügyfeleink Penshurst-ban. A legolcsóbb SUV kategóriájú autó Penshurst-ban a Mitsubishi Outlander az Red-Spot-tól. Az ára napi 28,17 USD-tól indul.

  Ha Penshurst-ban szeretne bérelni egy SUV kategóriájú autót egy megbízható értékesítőtől, akkor érdemes az Hertz Car Hire-t választania. Ezt az autókölcsönzőt 2000+ ügyfél átlagosan 9.2/10-re értékelte. A legolcsóbb SUV kategóriájú autó az Hertz Car Hire-ból Penshurst-ban a Nissan Qashqai. Napi 35,45 USD kerül.

  Az Hertz Car Hire egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Penshurst, amelynek átlaga 9.2/10, 2000+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Hertz Car Hire-tól a Suzuki Swift az Gazdaságos kategóriából, amely 26,66 USD / nap.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Penshurst-ban a Hyundai i20 az East-Coast-tól. Az ára csak napi 16,12 USD. Az East-Coast-t 5000+ ügyfél értékelte, átlagosan 8.1/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

SUV autókölcsönzési helyek itt: Sydney Repülőtér (SYD)

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kabrió
Kabrió
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Red-Spot
Red-Spot
17 USD-tól/től 18 USD-tól/től 28 USD-tól/től 42 USD-tól/től 28 USD-tól/től
Carhood
Carhood
21 USD-tól/től 25 USD-tól/től 30 USD-tól/től
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
57 USD-tól/től 55 USD-tól/től 94 USD-tól/től 129 USD-tól/től 40 USD-tól/től
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
63 USD-tól/től 105 USD-tól/től 42 USD-tól/től
Aerodrive
Aerodrive
28 USD-tól/től 80 USD-tól/től 43 USD-tól/től
National
National
41 USD-tól/től 75 USD-tól/től 189 USD-tól/től 47 USD-tól/től
ACE Rental Cars
ACE Rental Cars
30 USD-tól/től 57 USD-tól/től 47 USD-tól/től
East-Coast
East-Coast
19 USD-tól/től 40 USD-tól/től 93 USD-tól/től 49 USD-tól/től
Alamo
Alamo
32 USD-tól/től 30 USD-tól/től 72 USD-tól/től 54 USD-tól/től
Budget Car Rental
Budget Car Rental
43 USD-tól/től 73 USD-tól/től 106 USD-tól/től 55 USD-tól/től
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
39 USD-tól/től 41 USD-tól/től 58 USD-tól/től 98 USD-tól/től 56 USD-tól/től
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
46 USD-tól/től 67 USD-tól/től 164 USD-tól/től 65 USD-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
54 USD-tól/től 73 USD-tól/től 107 USD-tól/től 73 USD-tól/től
Europcar
Europcar
89 USD-tól/től 111 USD-tól/től 178 USD-tól/től 112 USD-tól/től 153 USD-tól/től 73 USD-tól/től
Enterprise
Enterprise
34 USD-tól/től 70 USD-tól/től 30 USD-tól/től 132 USD-tól/től 81 USD-tól/től
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
97 USD-tól/től 208 USD-tól/től 106 USD-tól/től
Sixt
Sixt
39 USD-tól/től 46 USD-tól/től 91 USD-tól/től

Miért itt béreljen autót CARNGO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Penshurst. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: SUV