EUROPCAR Melbourne Southern Cross Station
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

EUROPCAR Melbourne Southern Cross Station

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Melbourne Southern Cross Station, Ausztrália. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

EUROPCAR Melbourne Southern Cross Station

EUROPCAR autókölcsönzés itt: Melbourne Southern Cross Station

EUROPCAR in Melbourne Southern Cross Station
EUROPCAR
EUROPCAR
8.2
/10
Kiváló
7.7
/10
Teljes ár-érték arány
8.6
/10
Tisztaság
8.1
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
7.8
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
8.5
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
5000+ felhasználó véleménye alapján

Melbourne Southern Cross Station autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Melbourne Southern Cross Station-i Europcar autókölcsönzőt 5000+ ügyfelünk értékelte 8.2/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Melbourne Southern Cross Station-i Europcar autókölcsönzőnél a Nissan Micra of Gazdaságos osztály. Az ára mindössze 59,47 USD naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Melbourne Southern Cross Station általában Ferdehátú kategóriába tartozó járműveket, az Ausztrália SUV kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Ferdehátú kategóriájú autó az Europcar-tól Melbourne Southern Cross Station a Hyundai i20 65,42 USD-ért naponta. A legolcsóbb SUV kategóriájú autó az Europcar-tól in Melbourne Southern Cross Station a Mitsubishi ASX 81,19 USD-ért naponta.

  Az Keddy-By-Europcar egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Melbourne Southern Cross Station, amelynek átlaga 8.5/10, 500+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Keddy-By-Europcar-tól a Hyundai i20 az Ferdehátú kategóriából, amely 33,11 USD / nap.

  A legnépszerűbb kategóriájú autó Melbourne Southern Cross Station a Ferdehátú, az Keddy-By-Europcar kezdő áraival a 33,11 USD már Hyundai i20-tól elérhető.

  A legolcsóbb Ferdehátú kategóriájú autó Melbourne Southern Cross Station-ban az Europcar-tól van (5000+-en 8.2/10-re értékelték), amely nem más mint a Hyundai i20, melynek ára 65,42 USD/nap.

  A legolcsóbb SUV car kategóriájú autó szintén Europcar-tól van. Amely nem más mint a Mitsubishi ASX, melynek ára 81,19 USD /nap.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Melbourne Southern Cross Station-ban a Hyundai i20 az Keddy-By-Europcar-tól. Az ára csak napi 33,11 USD. Az Keddy-By-Europcar-t 500+ ügyfél értékelte, átlagosan 8.5/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: EUROPCAR itt: Melbourne Southern Cross Station

EUROPCAR
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Europcar
Cím: SOUTHERN CROSS STATION SPENCER STREET, MELBOURNE, 3000
Telefon: 61 03 99206488
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Nem meghatározott — A bérlő cég még nem határozta meg a pickup típusát.
Értékelés: 8.2/10, amely Kiváló

EUROPCAR autókölcsönzési helyek itt: Melbourne Southern Cross Station

Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kabrió
Kabrió
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Europcar
Europcar
59 USD-tól/től 77 USD-tól/től 101 USD-tól/től 137 USD-tól/től 119 USD-tól/től 81 USD-tól/től

Miért itt béreljen autót CARNGO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Melbourne Southern Cross Station. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: EUROPCAR