SUNSET RENT A CAR Maroochydore Repülőtér
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

SUNSET RENT A CAR Maroochydore Repülőtér

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Maroochydore Repülőtér (MCY), Ausztrália. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

SUNSET RENT A CAR Maroochydore Repülőtér

SUNSET RENT A CAR autókölcsönzés itt: Maroochydore Repülőtér

SUNSET RENT A CAR in Maroochydore Repülőtér
SUNSET RENT A CAR
SUNSET RENT A CAR
9.4
/10
Kiváló
9.2
/10
Teljes ár-érték arány
9.5
/10
Tisztaság
9.5
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
9.4
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
9.6
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
10+ felhasználó véleménye alapján

Maroochydore Repülőtér autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  Az Sunset-Rent-A-Car egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Maroochydore Repülőtér, amelynek átlaga 9.4/10, 10+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Sunset-Rent-A-Car-tól a Hyundai Accent az Ferdehátú kategóriából, amely 28,48 USD / nap.

  A legnépszerűbb kategóriájú autó Maroochydore Repülőtér a Ferdehátú, az Sunset-Rent-A-Car kezdő áraival a 28,48 USD már Hyundai Accent-tól elérhető.

  Az Ausztrália-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a SUV, az Sunset-Rent-A-Car Maroochydore Repülőtér-ban kezdő áraival a Hyundai Tucson már 31,70 USD-tól elérhető.

  Az East-Coast a leghíresebb autókölcsönző cég az Ausztrália-ban (az átlagos értékelése 7.8/10, 5000+ értékelés alapján). A legolcsóbb Ferdehátú kategóriájú autó Maroochydore Repülőtér-ban a Hyundai i20, amely már 17,41 USD-tól elérhető.

  SUV kategóriában, a legnépszerűbb model a Mitsubishi Outlander. Az ára napi 34,19 USD -tól kezdődik az East-Coast-tól, melynek átlag értékelése 7.8/10, 5000+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Maroochydore Repülőtér-ban a Hyundai Getz az Tiger-Car-Rentals-tól. Az ára csak napi 15,22 USD. Az Tiger-Car-Rentals-t még nem értékelték a mi felhasználóink, legyen az első!

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: SUNSET RENT A CAR itt: Maroochydore Repülőtér

SUNSET RENT A CAR
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Sunset-Rent-A-Car
Cím: Meet & Greet in terminal, 10 Cessna Street, Marcoola, 4564, QLD, Queensland
Telefon: +617 5450 7031
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Meet and Greet — Az autókölcsönző cég képviselője várni fogja Önt a repülőtéren, és elviszi az autó átvételi helyére.
Értékelés: 9.4/10, amely Kiváló

SUNSET RENT A CAR autókölcsönzési helyek itt: Maroochydore Repülőtér

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Sunset-Rent-A-Car
Sunset-Rent-A-Car
32 USD-tól/től
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
20 USD-tól/től 20 USD-tól/től 37 USD-tól/től 36 USD-tól/től
Tiger-Car-Rentals
Tiger-Car-Rentals
15 USD-tól/től
East-Coast
East-Coast
16 USD-tól/től 25 USD-tól/től 56 USD-tól/től 34 USD-tól/től
Europcar
Europcar
42 USD-tól/től 42 USD-tól/től 80 USD-tól/től 62 USD-tól/től 41 USD-tól/től
Alpha Car Hire
Alpha Car Hire
28 USD-tól/től 31 USD-tól/től 55 USD-tól/től 27 USD-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
20 USD-tól/től 44 USD-tól/től 59 USD-tól/től 43 USD-tól/től
Budget Car Rental
Budget Car Rental
19 USD-tól/től 44 USD-tól/től 58 USD-tól/től 39 USD-tól/től
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
39 USD-tól/től 42 USD-tól/től 57 USD-tól/től 43 USD-tól/től
Abaa car rentals
Abaa car rentals
22 USD-tól/től 38 USD-tól/től 56 USD-tól/től 44 USD-tól/től
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
39 USD-tól/től 44 USD-tól/től 64 USD-tól/től 43 USD-tól/től
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
36 USD-tól/től 84 USD-tól/től 35 USD-tól/től

SUNSET RENT A CAR autókölcsönzési helyek Maroochydore Repülőtér közelében

SUNSET RENT A CAR autókölcsönző helyek a repülőterek körül

Autókölcsönzés Maroochydore Repülőtér közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Miért itt béreljen autót CARNGO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Maroochydore Repülőtér. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: SUNSET RENT A CAR