RED SPOT Launceston Repülőtér Tazmánia
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

RED SPOT Launceston Repülőtér Tazmánia

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Launceston Repülőtér Tazmánia (LST), Ausztrália. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

RED SPOT Launceston Repülőtér Tazmánia

RED SPOT autókölcsönzés itt: Launceston Repülőtér Tazmánia

RED SPOT in Launceston Repülőtér Tazmánia
RED SPOT
RED SPOT
8.4
/10
Kiváló
8.3
/10
Teljes ár-érték arány
8.1
/10
Tisztaság
8.5
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
8.2
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
8.8
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
2000+ felhasználó véleménye alapján

Launceston Repülőtér Tazmánia autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Launceston Repülőtér Tazmánia-i Red-Spot autókölcsönzőt 2000+ ügyfelünk értékelte 8.4/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Launceston Repülőtér Tazmánia-i Red-Spot autókölcsönzőnél a Mitsubishi Mirage of Mini osztály. Az ára mindössze 22,44 USD naponta.

  Az East-Coast egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Launceston Repülőtér Tazmánia, amelynek átlaga 9.2/10, 5000+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az East-Coast-tól a Hyundai i20 az Ferdehátú kategóriából, amely 14,66 USD / nap.

  Az Ausztrália-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a SUV, az East-Coast Launceston Repülőtér Tazmánia-ban kezdő áraival a Mitsubishi Outlander már 59,11 USD-tól elérhető.

  A legolcsóbb SUV car kategóriájú autó Europcar-tól van ( 8.2/10-en 5000+-re értékelték), Amely nem más mint a Mitsubishi ASX, melynek ára 42,70 USD /nap.

  SUV kategóriában, a legnépszerűbb model a Mitsubishi Outlander. Az ára napi 59,11 USD -tól kezdődik az East-Coast-tól, melynek átlag értékelése 9.2/10, 5000+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Launceston Repülőtér Tazmánia-ban a Hyundai i20 az East-Coast-tól. Az ára csak napi 14,66 USD. Az East-Coast-t 5000+ ügyfél értékelte, átlagosan 9.2/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: RED SPOT itt: Launceston Repülőtér Tazmánia

RED SPOT
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Red-Spot
Cím: Arrivals Hall, Launceston Airport, 201 Evandale Rd, Western Junction , Launceston, TAS 7250
Telefon: 03 6391 9060
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Átvétel közvetlen a reptéren — Az autókölcsönző cég képviselete a repülőtéri terminálon található.
Értékelés: 8.4/10, amely Kiváló

RED SPOT autókölcsönzési helyek itt: Launceston Repülőtér Tazmánia

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kabrió
Kabrió
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Red-Spot
Red-Spot
22 USD-tól/től 25 USD-tól/től 29 USD-tól/től
Bargain-Car-Rentals
Bargain-Car-Rentals
17 USD-tól/től 30 USD-tól/től 66 USD-tól/től 35 USD-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
22 USD-tól/től 24 USD-tól/től 86 USD-tól/től 28 USD-tól/től
Europcar
Europcar
63 USD-tól/től 50 USD-tól/től 160 USD-tól/től 139 USD-tól/től 131 USD-tól/től 43 USD-tól/től
East-Coast
East-Coast
20 USD-tól/től 46 USD-tól/től 55 USD-tól/től 59 USD-tól/től
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
83 USD-tól/től 121 USD-tól/től 71 USD-tól/től 92 USD-tól/től
Alamo
Alamo
40 USD-tól/től 32 USD-tól/től 136 USD-tól/től 61 USD-tól/től
Budget Car Rental
Budget Car Rental
22 USD-tól/től 57 USD-tól/től 85 USD-tól/től 32 USD-tól/től
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
82 USD-tól/től 22 USD-tól/től 113 USD-tól/től 183 USD-tól/től 119 USD-tól/től
Enterprise
Enterprise
43 USD-tól/től 43 USD-tól/től 30 USD-tól/től 112 USD-tól/től 61 USD-tól/től
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
52 USD-tól/től 38 USD-tól/től 54 USD-tól/től
National
National
53 USD-tól/től 66 USD-tól/től 138 USD-tól/től 71 USD-tól/től
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
33 USD-tól/től 209 USD-tól/től 45 USD-tól/től

Miért itt béreljen autót CARNGO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Launceston Repülőtér Tazmánia. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: RED SPOT