FIREFLY Gold Coast Repülőtér
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

FIREFLY Gold Coast Repülőtér

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Gold Coast Repülőtér (OOL), Ausztrália. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

FIREFLY Gold Coast Repülőtér

FIREFLY autókölcsönzés itt: Gold Coast Repülőtér

FIREFLY in Gold Coast Repülőtér
FIREFLY
FIREFLY
7.7
/10
Nagyon jó
7.6
/10
Teljes ár-érték arány
8.7
/10
Tisztaság
7.5
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
6.2
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
8.4
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
500+ felhasználó véleménye alapján

Gold Coast Repülőtér autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Gold Coast Repülőtér-i Firefly Car Rental autókölcsönzőt 500+ ügyfelünk értékelte 7.7/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Gold Coast Repülőtér-i Firefly Car Rental autókölcsönzőnél a Toyota Yaris of Gazdaságos osztály. Az ára mindössze 22,92 USD naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Gold Coast Repülőtér általában Ferdehátú kategóriába tartozó járműveket, az Ausztrália SUV kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Ferdehátú kategóriájú autó az Firefly Car Rental-tól Gold Coast Repülőtér a Toyota Corolla 23,73 USD-ért naponta. A legolcsóbb SUV kategóriájú autó az Firefly Car Rental-tól in Gold Coast Repülőtér a Nissan Dualis 26,01 USD-ért naponta.

  Az AVIS Car Rental egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Gold Coast Repülőtér, amelynek átlaga 8.5/10, 2000+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az AVIS Car Rental-tól a Holden Spark az Gazdaságos kategóriából, amely 19,70 USD / nap.

  A legnépszerűbb kategóriájú autó Gold Coast Repülőtér a Ferdehátú, az AVIS Car Rental kezdő áraival a 23,52 USD már Hyundai i20-tól elérhető.

  Az Ausztrália-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a SUV, az AVIS Car Rental Gold Coast Repülőtér-ban kezdő áraival a Mitsubishi ASX már 23,72 USD-tól elérhető.

  A legolcsóbb Ferdehátú kategóriájú autó Gold Coast Repülőtér-ban az Budget Car Rental-tól van (2000+-en 8.4/10-re értékelték), amely nem más mint a Hyundai i20, melynek ára 21,19 USD/nap.

  A legolcsóbb SUV car kategóriájú autó szintén Budget Car Rental-tól van. Amely nem más mint a Mitsubishi ASX, melynek ára 23,02 USD /nap.

  Az East-Coast a leghíresebb autókölcsönző cég az Ausztrália-ban (az átlagos értékelése 7.8/10, 5000+ értékelés alapján). A legolcsóbb Ferdehátú kategóriájú autó Gold Coast Repülőtér-ban a Hyundai i20, amely már 19,95 USD-tól elérhető.

  SUV kategóriában, a legnépszerűbb model a Mitsubishi Outlander. Az ára napi 24,94 USD -tól kezdődik az East-Coast-tól, melynek átlag értékelése 7.8/10, 5000+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Gold Coast Repülőtér-ban a Hyundai Accent az East-Coast-tól. Az ára csak napi 16,75 USD. Az East-Coast-t 5000+ ügyfél értékelte, átlagosan 7.8/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: FIREFLY itt: Gold Coast Repülőtér

FIREFLY
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Firefly Car Rental
Cím: Gold Coast Highway, Coolangatta, 4225, QLD, Queensland
Telefon: 07 55366133
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Átvétel közvetlen a reptéren — Az autókölcsönző cég képviselete a repülőtéri terminálon található.
Értékelés: 7.7/10, amely Nagyon jó

FIREFLY autókölcsönzési helyek itt: Gold Coast Repülőtér

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kabrió
Kabrió
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
23 USD-tól/től 65 USD-tól/től 26 USD-tól/től
Enterprise
Enterprise
24 USD-tól/től 24 USD-tól/től 23 USD-tól/től 62 USD-tól/től 24 USD-tól/től
East-Coast
East-Coast
17 USD-tól/től 56 USD-tól/től 44 USD-tól/től 25 USD-tól/től
Budget Car Rental
Budget Car Rental
19 USD-tól/től 22 USD-tól/től 58 USD-tól/től 23 USD-tól/től
Europcar
Europcar
27 USD-tól/től 23 USD-tól/től 62 USD-tól/től 209 USD-tól/től 60 USD-tól/től 24 USD-tól/től
Alpha Car Hire
Alpha Car Hire
33 USD-tól/től 26 USD-tól/től 41 USD-tól/től 22 USD-tól/től
ACE Rental Cars
ACE Rental Cars
29 USD-tól/től 73 USD-tól/től 33 USD-tól/től
Alamo
Alamo
22 USD-tól/től 27 USD-tól/től 53 USD-tól/től 22 USD-tól/től
Bargain-Car-Rentals
Bargain-Car-Rentals
21 USD-tól/től 25 USD-tól/től 47 USD-tól/től 27 USD-tól/től
Abaa car rentals
Abaa car rentals
19 USD-tól/től 50 USD-tól/től 58 USD-tól/től 38 USD-tól/től
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
63 USD-tól/től 23 USD-tól/től 29 USD-tól/től 65 USD-tól/től 27 USD-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
20 USD-tól/től 24 USD-tól/től 60 USD-tól/től 24 USD-tól/től
Tiger-Car-Rentals
Tiger-Car-Rentals
24 USD-tól/től
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
56 USD-tól/től 48 USD-tól/től 126 USD-tól/től 41 USD-tól/től
Red-Spot
Red-Spot
65 USD-tól/től 22 USD-tól/től 29 USD-tól/től 74 USD-tól/től 25 USD-tól/től
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
30 USD-tól/től 37 USD-tól/től 65 USD-tól/től 36 USD-tól/től
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
30 USD-tól/től 109 USD-tól/től 27 USD-tól/től
Sixt
Sixt
27 USD-tól/től 42 USD-tól/től 77 USD-tól/től
National
National
35 USD-tól/től 42 USD-tól/től 63 USD-tól/től 42 USD-tól/től

Miért itt béreljen autót CARNGO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Gold Coast Repülőtér. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: FIREFLY