AVIS Coffs Harbour
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

AVIS Coffs Harbour

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Coffs Harbour, Ausztrália. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

AVIS Coffs Harbour

AVIS autókölcsönzés itt: Coffs Harbour

AVIS in Coffs Harbour
AVIS
AVIS
8.4
/10
Kiváló
8
/10
Teljes ár-érték arány
8.5
/10
Tisztaság
8.3
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
8.3
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
8.7
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
2000+ felhasználó véleménye alapján

Coffs Harbour autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Coffs Harbour-i AVIS Car Rental autókölcsönzőt 2000+ ügyfelünk értékelte 8.2/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Coffs Harbour-i AVIS Car Rental autókölcsönzőnél a Nissan Micra of Gazdaságos osztály. Az ára mindössze 28,45 USD naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Ausztrália általában SUV kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb SUV kategóriájú autó az AVIS Car Rental-tól in Coffs Harbour a Mitsubishi ASX 35,69 USD-ért naponta.

  Az Hertz Car Hire egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Coffs Harbour, amelynek átlaga 8.6/10, 2000+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Hertz Car Hire-tól a Toyota Corolla az Ferdehátú kategóriából, amely 31,53 USD / nap.

  Az Ausztrália-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a SUV, az Hertz Car Hire Coffs Harbour-ban kezdő áraival a Nissan Qashqai már 41,64 USD-tól elérhető.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Coffs Harbour-ban a Nissan Micra az Budget Car Rental-tól. Az ára csak napi 27,78 USD. Az Budget Car Rental-t 2000+ ügyfél értékelte, átlagosan 8.5/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: AVIS itt: Coffs Harbour

AVIS
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: AVIS Car Rental
Cím: Shop 2/22 Park Ave, Coffs Harbour, 2450, NS
Telefon: (61) 02-66513600
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Nem meghatározott — A bérlő cég még nem határozta meg a pickup típusát.
Értékelés: 8.4/10, amely Kiváló

AVIS autókölcsönzési helyek itt: Coffs Harbour

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
37 USD-tól/től 51 USD-tól/től 83 USD-tól/től 81 USD-tól/től
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
32 USD-tól/től 44 USD-tól/től 50 USD-tól/től
Europcar
Europcar
28 USD-tól/től 39 USD-tól/től 62 USD-tól/től 41 USD-tól/től
Budget Car Rental
Budget Car Rental
28 USD-tól/től 39 USD-tól/től 42 USD-tól/től

AVIS autókölcsönzési helyek Coffs Harbour közelében

AVIS autókölcsönző helyek a repülőterek körül

Autókölcsönzés Coffs Harbour közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Miért itt béreljen autót CARNGO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Coffs Harbour. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: AVIS