RED SPOT Caloundra
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

RED SPOT Caloundra

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Caloundra, Ausztrália. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

RED SPOT Caloundra

RED SPOT autókölcsönzés itt: Caloundra

RED SPOT in Caloundra
RED SPOT
RED SPOT
8.3
/10
Kiváló
8
/10
Teljes ár-érték arány
8.4
/10
Tisztaság
8.4
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
8
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
8.5
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
2000+ felhasználó véleménye alapján

Caloundra autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Caloundra-i Red-Spot autókölcsönzőt 2000+ ügyfelünk értékelte 8.3/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Caloundra-i Red-Spot autókölcsönzőnél a Mitsubishi Mirage of Mini osztály. Az ára mindössze 27,61 USD naponta.

  Az Sunset-Rent-A-Car egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Caloundra, amelynek átlaga 9.4/10, 10+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Sunset-Rent-A-Car-tól a Hyundai Accent az Ferdehátú kategóriából, amely 28,48 USD / nap.

  Az Ausztrália-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a SUV, az Sunset-Rent-A-Car Caloundra-ban kezdő áraival a Hyundai Tucson már 31,70 USD-tól elérhető.

  SUV kategóriában, a legnépszerűbb model a Mitsubishi Outlander. Az ára napi 34,19 USD -tól kezdődik az East-Coast-tól, melynek átlag értékelése 7.8/10, 5000+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Caloundra-ban a Hyundai Getz az Tiger-Car-Rentals-tól. Az ára csak napi 15,22 USD. Az Tiger-Car-Rentals-t még nem értékelték a mi felhasználóink, legyen az első!

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: RED SPOT itt: Caloundra

RED SPOT
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Red-Spot
Cím: Arrivals Hall, Marcoola, 4740, QLD
Telefon: 61 7 3860 6274
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Ingyenes reptéri transzfer — Az autókölcsönző cég ingyenes transzfert biztosít az autó átvételi helyére, amely a terminál közelében található.
Értékelés: 8.3/10, amely Kiváló

RED SPOT autókölcsönzési helyek Caloundra közelében

RED SPOT autókölcsönző helyek a repülőterek körül

Autókölcsönzés Caloundra közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Miért itt béreljen autót CARNGO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Caloundra. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: RED SPOT