ENTERPRISE Brunswick Heads
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

ENTERPRISE Brunswick Heads

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Brunswick Heads, Ausztrália. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

ENTERPRISE Brunswick Heads

ENTERPRISE autókölcsönzés itt: Brunswick Heads

ENTERPRISE in Brunswick Heads
ENTERPRISE
ENTERPRISE
7.4
/10
Nagyon jó
7
/10
Teljes ár-érték arány
7.6
/10
Tisztaság
7.4
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
7.2
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
8
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
250+ felhasználó véleménye alapján

Brunswick Heads autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Brunswick Heads-i Enterprise autókölcsönzőt 250+ ügyfelünk értékelte 7.4/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Brunswick Heads-i Enterprise autókölcsönzőnél a Hyundai i20 of Ferdehátú osztály. Az ára mindössze 21,98 USD naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Ausztrália általában SUV kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb SUV kategóriájú autó az Enterprise-tól in Brunswick Heads a Mitsubishi ASX 23,52 USD-ért naponta.

  Az Alamo egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Brunswick Heads, amelynek átlaga 8.4/10, 250+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Alamo-tól a Hyundai i20 az Ferdehátú kategóriából, amely 20,68 USD / nap.

  Az Ausztrália-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a SUV, az Alamo Brunswick Heads-ban kezdő áraival a Mitsubishi ASX már 22,13 USD-tól elérhető.

  SUV kategóriában, a legnépszerűbb model a Mitsubishi Outlander. Az ára napi 24,94 USD -tól kezdődik az East-Coast-tól, melynek átlag értékelése 7.8/10, 5000+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Brunswick Heads-ban a Hyundai Getz az Tiger-Car-Rentals-tól. Az ára csak napi 15,40 USD. Az Tiger-Car-Rentals-t még nem értékelték a mi felhasználóink, legyen az első!

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: ENTERPRISE itt: Brunswick Heads

ENTERPRISE
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Enterprise
Cím: SERVICED BY REDSPOT, IN TERM EASTERN AVE BILINGA, GOLDCOAST, 4225, QLD, Queensland
Telefon: 755993604
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Átvétel közvetlen a reptéren — Az autókölcsönző cég képviselete a repülőtéri terminálon található.
Értékelés: 7.4/10, amely Nagyon jó

Miért itt béreljen autót CARNGO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Brunswick Heads. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: ENTERPRISE