EUROPCAR Buenos Aires, Ezeiza, Ministro Pistarini Nemzetközi Repülőtér
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

EUROPCAR Buenos Aires, Ezeiza, Ministro Pistarini Nemzetközi Repülőtér

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Buenos Aires, Ezeiza, Ministro Pistarini Nemzetközi Repülőtér (EZE), Argentína. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

EUROPCAR Buenos Aires, Ezeiza, Ministro Pistarini Nemzetközi Repülőtér

EUROPCAR autókölcsönzés itt: Buenos Aires, Ezeiza, Ministro Pistarini Nemzetközi Repülőtér

EUROPCAR in Buenos Aires, Ezeiza, Ministro Pistarini Nemzetközi Repülőtér
EUROPCAR
EUROPCAR
7.3
/10
Nagyon jó
6.8
/10
Teljes ár-érték arány
7.4
/10
Tisztaság
8.1
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
7.3
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
7
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
50+ felhasználó véleménye alapján

Buenos Aires, Ezeiza, Ministro Pistarini Nemzetközi Repülőtér autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  Az Europcar egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Buenos Aires, Ezeiza, Ministro Pistarini Nemzetközi Repülőtér, amelynek átlaga 7.3/10, 50+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Europcar-tól a Volkswagen Gol az Gazdaságos kategóriából, amely 42,38 USD / nap.

  Az Argentína-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az Europcar Buenos Aires, Ezeiza, Ministro Pistarini Nemzetközi Repülőtér-ban kezdő áraival a Volkswagen Gol már 42,38 USD-tól elérhető.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Volkswagen Gol. Az ára napi 89,56 USD -tól kezdődik az National-tól, melynek átlag értékelése 0/10, + értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Buenos Aires, Ezeiza, Ministro Pistarini Nemzetközi Repülőtér-ban a Chevrolet Celta az Hertz-tól. Az ára csak napi 35,72 USD. Az Hertz-t még nem értékelték a mi felhasználóink, legyen az első!

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: EUROPCAR itt: Buenos Aires, Ezeiza, Ministro Pistarini Nemzetközi Repülőtér

EUROPCAR
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Europcar
Cím: MEET & GREET AT TAXI EZEIZA TERMINAL A ARRIVAL HALL, BUENOS AIRES, C1104AAH
Telefon: 54 11 48974122
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Ingyenes reptéri transzfer — Az autókölcsönző cég ingyenes transzfert biztosít az autó átvételi helyére, amely a terminál közelében található.
Értékelés: 7.3/10, amely Nagyon jó

EUROPCAR autókölcsönzési helyek itt: Buenos Aires, Ezeiza, Ministro Pistarini Nemzetközi Repülőtér

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Europcar
Europcar
42 USD-tól/től 123 USD-tól/től
Budget Car Rental
Budget Car Rental
44 USD-tól/től 44 USD-tól/től
Hertz
Hertz
36 USD-tól/től
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
56 USD-tól/től 47 USD-tól/től 121 USD-tól/től 96 USD-tól/től
Localiza Car Rental
Localiza Car Rental
58 USD-tól/től 63 USD-tól/től
Alamo
Alamo
39 USD-tól/től 137 USD-tól/től 154 USD-tól/től
National
National
90 USD-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
48 USD-tól/től 48 USD-tól/től 156 USD-tól/től
Enterprise
Enterprise
39 USD-tól/től 118 USD-tól/től

Miért itt béreljen autót CARNGO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Buenos Aires, Ezeiza, Ministro Pistarini Nemzetközi Repülőtér. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: EUROPCAR